İşCep'te İlk İmza kartı Troy mu geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan d.24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 392

d.24

Uzman
Şubeden hesabı daha yeni açtık. İşCep uygulamasında gezerken bankamatik kartlara tıklayınca gelen kartın Troy olduğunu fark ettim. Yeni çıkarılır mı? Artık İlk İmza'ya sadece TROY mu geliyor?

Hocam geçenlerde aksi talep edilmedikçe bütün kartlar Troy gelecek benzeri bir şeyler görmüşdüm.

Hocam geçenlerde aksi talep edilmedikçe bütün kartlar Troy gelecek benzeri bir şeyler görmüşdüm.
Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor?

Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor?

Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar.

Bence saçma.

Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey.

Bu arada hocam şubeye veliniz le gitmeniz gerekiyor bilmiyorsanız eğer.

Bir Papara olamadılar.

Sağolun hocam.

Benim şuana kadar 2 tane İlk İmza kartım oldu ikisi de ben özellikle belirtmememe rağmen Visa olarak geldi.

Artık belirtmezseniz direkt Troy gönderiyor bankalar. Muhakkak önceden belirtmeniz şart. Troy hala Visa ve Mastercard kadar iyi değil.
Migros'da alışveriş yapamadım hata veriyor. Troy artık değiştirilemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…