d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 10 Haziran 2025 #1 Şubeden hesabı daha yeni açtık. İşCep uygulamasında gezerken bankamatik kartlara tıklayınca gelen kartın Troy olduğunu fark ettim. Yeni çıkarılır mı? Artık İlk İmza'ya sadece TROY mu geliyor?
Şubeden hesabı daha yeni açtık. İşCep uygulamasında gezerken bankamatik kartlara tıklayınca gelen kartın Troy olduğunu fark ettim. Yeni çıkarılır mı? Artık İlk İmza'ya sadece TROY mu geliyor?
Hydrogen Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 280 Çözümler 8 Beğeniler 222 10 Haziran 2025 #2 Hocam geçenlerde aksi talep edilmedikçe bütün kartlar Troy gelecek benzeri bir şeyler görmüşdüm.
KS KS d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 10 Haziran 2025 #3 Hydrogen dedi: Hocam geçenlerde aksi talep edilmedikçe bütün kartlar Troy gelecek benzeri bir şeyler görmüşdüm. Genişletmek için tıkla... Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor?
Hydrogen dedi: Hocam geçenlerde aksi talep edilmedikçe bütün kartlar Troy gelecek benzeri bir şeyler görmüşdüm. Genişletmek için tıkla... Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor?
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 10 Haziran 2025 #4 d.24 dedi: Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar. Bence saçma. Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey. Bu arada hocam şubeye veliniz le gitmeniz gerekiyor bilmiyorsanız eğer.
d.24 dedi: Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar. Bence saçma. Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey. Bu arada hocam şubeye veliniz le gitmeniz gerekiyor bilmiyorsanız eğer.
KS KS d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 10 Haziran 2025 #5 Requiemm dedi: Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar. Bence saçma. Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey. Genişletmek için tıkla... Bir Papara olamadılar. Requiemm dedi: Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar. Bence saçma. Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey. Bu arada hocam şubeye veliniz le gitmeniz gerekiyor bilmiyorsanız eğer. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
Requiemm dedi: Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar. Bence saçma. Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey. Genişletmek için tıkla... Bir Papara olamadılar. Requiemm dedi: Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar. Bence saçma. Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey. Bu arada hocam şubeye veliniz le gitmeniz gerekiyor bilmiyorsanız eğer. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 10 Haziran 2025 #6 Benim şuana kadar 2 tane İlk İmza kartım oldu ikisi de ben özellikle belirtmememe rağmen Visa olarak geldi.
Benim şuana kadar 2 tane İlk İmza kartım oldu ikisi de ben özellikle belirtmememe rağmen Visa olarak geldi.
Hydrogen Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 280 Çözümler 8 Beğeniler 222 10 Haziran 2025 #7 14925 dedi: Benim şu ana kadar 2 tane ilk imza kartım oldu ikisi de ben özellikle belirtmememe rağmen Visa olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Yeni çıktı hocam zaten.
14925 dedi: Benim şu ana kadar 2 tane ilk imza kartım oldu ikisi de ben özellikle belirtmememe rağmen Visa olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Yeni çıktı hocam zaten.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.514 Yer Kocaeli 10 Haziran 2025 #8 Artık belirtmezseniz direkt Troy gönderiyor bankalar. Muhakkak önceden belirtmeniz şart. Troy hala Visa ve Mastercard kadar iyi değil.
Artık belirtmezseniz direkt Troy gönderiyor bankalar. Muhakkak önceden belirtmeniz şart. Troy hala Visa ve Mastercard kadar iyi değil.
KS KS d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 18 Haziran 2025 #9 Eagles dedi: Artık belirtmezseniz direkt Troy gönderiyor bankalar. Muhakkak önceden belirtmeniz şart. Troy hala Visa ve Mastercard kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Migros'da alışveriş yapamadım hata veriyor. Troy artık değiştirilemiyormuş.
Eagles dedi: Artık belirtmezseniz direkt Troy gönderiyor bankalar. Muhakkak önceden belirtmeniz şart. Troy hala Visa ve Mastercard kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Migros'da alışveriş yapamadım hata veriyor. Troy artık değiştirilemiyormuş.
Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 10 Kasım 2025 #10 d.24 dedi: Migros'da alışveriş yapamadım hata veriyor. Troy artık değiştirilemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Hiç mi değiştiremiyoruz?
d.24 dedi: Migros'da alışveriş yapamadım hata veriyor. Troy artık değiştirilemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Hiç mi değiştiremiyoruz?