Detaylar
Kim cevapladı?d.24
Uzman
Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor?Hocam geçenlerde aksi talep edilmedikçe bütün kartlar Troy gelecek benzeri bir şeyler görmüşdüm.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Şubeye gidip yeniden kart istemek lazımmış, cidden çok sinir bozucu. Koskoca İş Bankası bu işlemlere neden onliine olarak yapmamıza olanak sağlamıyor?
Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar.
Bence saçma.
Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey.
Bu arada hocam şubeye veliniz le gitmeniz gerekiyor bilmiyorsanız eğer.
d.24
Uzman
Bir Papara olamadılar.Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar.
Bence saçma.
Mesela en ufak bloke sorununda bile şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz çok sinirbozucu bir şey.
Sağolun hocam.Hocam bende ilk imza kullanıyorum 3 yıldır benimki Visa şöyle söyleyeyim yaşınız 18 yaşından küçük olduğu için kabul etmiyorlar.
Bence saçma.
Bu arada hocam şubeye veliniz le gitmeniz gerekiyor bilmiyorsanız eğer.
- Makaleler
- 17
Benim şuana kadar 2 tane İlk İmza kartım oldu ikisi de ben özellikle belirtmememe rağmen Visa olarak geldi.
Hydrogen
Uzman
Benim şu ana kadar 2 tane ilk imza kartım oldu ikisi de ben özellikle belirtmememe rağmen Visa olarak geldi.
Yeni çıktı hocam zaten.
Artık belirtmezseniz direkt Troy gönderiyor bankalar. Muhakkak önceden belirtmeniz şart. Troy hala Visa ve Mastercard kadar iyi değil.
d.24
Uzman
Migros'da alışveriş yapamadım hata veriyor. Troy artık değiştirilemiyormuş.Artık belirtmezseniz direkt Troy gönderiyor bankalar. Muhakkak önceden belirtmeniz şart. Troy hala Visa ve Mastercard kadar iyi değil.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Hiç mi değiştiremiyoruz?Migros'da alışveriş yapamadım hata veriyor. Troy artık değiştirilemiyormuş.