yusufumm07
Üstün
Uygun DLL dosyasını nasıl bulacağım?
Korsan oyun indirdikten sonra mı bu hatayı aldınız?.
Olayın DLL dosyası ile bir ilgisi yok. Aldığınız hatada veri diske yazılamıyor diyor. Sebep olarak da kaynak dosya bozuk diyor. Yani ya bozuk indirdiniz ya da diskte yer kalmadı. Aşırı sıkıştırılmış sürümlerde bu hatalar oluyor.
Korsan oyun indirdikten sonra mı bu hatayı aldınız?
Repack sayfalarından yüklemişsin oyunu, yüksek sıkıştırma işlemi uyguladığı için bu tarz hatalar normaldir yapacak bir şey yok başka oyun indireceksin mecbur, bilgisayarında MSI bir laptop galiba.Hocam yer var diskte 400 GB boş olan var. Assasian Creed Unity hatada hiçbir çözümü yok mudur? 3. parti yazlımla indirmiştim
Evet.
Repack sayfalarından yüklemişsin oyunu, yüksek sıkıştırma işlemi uyguladığı için bu tarz hatalar normaldir yapacak bir şey yok başka oyun indireceksin mecbur, bilgisayarında MSI bir laptop galiba.
Sizlik bir sıkıntı yok oyunu kıran da hata, başka oyun indirin hata fixlenene kadar.Evet doğrudur hocam MSI işin ilginç yani lartopu ilk aldığımda oynamıştım kasım ayında şimdi niye böyle hata verdi?Onu çözemiyorum.
16 GB 4800 Mhz
Kurulumu açtığınızdaki 2 GB RAM sınırlamasını açın. Oyunu kurmak için RAM yetmiyor sanırım. Çok uzun sürecek.