yusufumm07
Üstün
Uygun DLL dosyasını nasıl bulacağım?
Kurulumu açtığınızdaki 2 GB RAM sınırlamasını açın. Oyunu kurmak için RAM yetmiyor sanırım. Çok uzun sürecek.
Dostum o ayarla ilgisi yok, dediğim gibi mecbur update bekliyeceksin, o site güvenli diye biliyorum bir aralar bende kullanmıştım.Öyle bir seçenek yok olsa seçerim. İki meşhur siteden indirdim D ile F başlayan ama olmuyor. 8 ayda oyun nasıl patlamış ona hayret ediyorum.
Dostum o ayarla ilgisi yok, dediğim gibi mecbur Update bekliyeceksin, o site güvenli diye biliyorum bir aralar bende kullanmıştım.
Anladım dostum donanım yetersizken oyun kaldırmaz Cihazı yükselirsin yine açmaz bu nasıl kısır döngü![]()
Diğer kıran kişilerden inidirebilirsiniz AC Unity'i 1337X. To sitesine bakın.
Olayın DLL dosyası ile bir ilgisi yok. Aldığınız hatada veri diske yazılamıyor diyor. Sebep olarak da kaynak dosya bozuk diyor. Yani ya bozuk indirdiniz ya da diskte yer kalmadı. Aşırı sıkıştırılmış sürümlerde bu hatalar oluyor.
Bu DirectX olabilir ama konuda sorduğun şey bu değil.Meşhur ablamızın sitesinden kurduğumda oyunun logosu gelip geri atıyordu.
Bunun oyun dosyalarını klasöre çıkartmasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Format atmadan önce o dosyayı hızlı şekilde kuruyordu. Format atınca DirectX ilgili bayağı dosya yükledi kurarken.
Kusura bakma ama bu sorun ile DirectX arasında hiçbir bağ olduğunu düşünmüyorum. Yazdıkların da zaten bununla çelişiyor.
Bu DirectX olabilir ama konuda sorduğun şey bu değil.
Bunun oyun dosyalarını klasöre çıkartmasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.