Bir ilana başvurdum, 3 gün falan oldu hala haber yok. Ne zaman sonuçlanır işe alınıp alınmamam? Bir de sonuçlandığında nereden haberim olacak? E-posta mı gönderecekler? Arayacaklar mı? Yoksa işkur uygulamasından mı haber verecekler?
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Tek ilanla kalma sana uyan işlere hep başvur hangisi geri dönüş yaparsa çünkü hiç dönüş yapmayabilirler.Bir ilana başvurdum, 3 gün falan oldu hala haber yok. Ne zaman sonuçlanır işe alınıp alınmamam? Bir de sonuçlandığında nereden haberim olacak? E-posta mı gönderecekler? Arayacaklar mı? Yoksa işkur uygulamasından mı haber verecekler?
Bir ilana başvurdum, 3 gün falan oldu hala haber yok. Ne zaman sonuçlanır işe alınıp alınmamam? Bir de sonuçlandığında nereden haberim olacak? E-posta mı gönderecekler? Arayacaklar mı? Yoksa işkur uygulamasından mı haber verecekler?
İşkura fazla ümitlenme genelde onun verdiği işler pek iyi olmuyor siz yine de kariyerden bakın.
Zaten öyle yapmıştım kafama yatan 3 ilan oldu onlarda başvurdum.Tek ilanla kalma sana uyan işlere hep başvur hangisi geri dönüş yaparsa çünkü hiç dönüş yapmayabilirler.
yusufumm07
Üstün
İnşallah bulursun gönlüne göre akil veriyor gibi düşünme Marketlere de başvur Ücreti sabittir sekme takılma olmaz.Zaten öyle yapmıştım kafama yatan 3 ilan oldu onlarda başvurdum.
Oralar kötü ya kasa da açık çıkarsa maaştan kesiliyor.İnşallah bulursun gönlüne göre akil veriyor gibi düşünme Marketlere de başvur Ücreti sabittir sekme takılma olmaz.