İŞKUR'dan az ilan gelmesi normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3996
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

3996

Başarılı
E-postama ayda 1 ilan anca geliyor. Bu normal mi?

Gelse bile girilmiyor. MSSQL ve Donanım bilgisi isteyen is ilani bulmustum aramaya bile tenezzul etmediler. Is yeri sahibni her gun aramistim birde. Ne yapcaz bilmiyorum.

Bence o ilanlarin buyuk bir kismi fake. Oylesine aciyorlar is var diye gosteriyorlar. Ayni ilana basvuruyorum 1 ay sonra yine aciyorlar basvuruyorum tekrar aciyorlar. Davet mektubu bile gondermiyorlar.
Öyle zaten. Arkadaşların umudunu kırmamak için öyle söyledim. Onlar da öğrenecek Türkiye nasıl bir yer.

Bence o ilanlarin buyuk bir kismi fake. Oylesine aciyorlar is var diye gosteriyorlar. Ayni ilana basvuruyorum 1 ay sonra yine aciyorlar basvuruyorum tekrar aciyorlar. Davet mektubu bile gondermiyorlar.
Kariyer.net ve LinkedIn gibi yerlerde dediğiniz gibi ama İŞKUR'da eğer uygun bir aday bulunur ise en azından deneme süresi kadar çalıştırmak zorunda bırakmıyor muydu devlet? Yanlış hatırlıyorda olabilirim.

O işkur is gucu programiyla alakali.

Öyle zaten. Arkadaşların umudunu kırmamak için öyle söyledim. Onlar da öğrenecek Türkiye nasıl bir yer.
Maalesef. Bu duzen degisecektir umarim bir sonraki secimde. Kendilerinden olmayanlar ise dahi giremiyor ya boyle bir sacmalik olabilir mi?

2 ay deneme süresi oluyor diye biliyiorum önceki çalıştığım yerde öyleydi.

O işkur is gucu programiyla alakali.

Maalesef. Bu duzen degisecektir umarim bir sonraki secimde. Kendilerinden olmayanlar ise dahi giremiyor ya boyle bir sacmalik olabilir mi?

2 ay seni deneyecek, 2 ay beni, 2 ay sonra bir baskasini. Bu çakallık. Baska bir sey degil.
Ama bi yandan hakli olabilirler hocam dusunun ornegin 2 ayda hala yaptiğiniz işle ilgili yeteri kadar gelismediniz diyelim mecbur cikarir. Verim onlar için. Zaten 2 ay deneme süresi içerisinde maaşiniz ve sigortaniz yatar gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…