Utku92

Üstün
Makaleler
1
Öncesinde RAM'leri yükseltmek için RAM almıştım. Fakat DRAM turuncu ışığı yanıyordu, eski RAM'leri taksam dahi aynı şey oluyordu sanki takılmış gibi. BIOS'u bile sıfırlasam bir şey değişmiyordu. Aç kapat yaparak bir şekilde görüntü almıştım. Sonrasında işlemciyi yükselttim ancak gene aynı sorun oluştu. BIOS'u sıfırlıyorum ama bir şey değişmiyor. Aç kapat da yaptım hala o turuncu ışıkta sıkıştı kaldı. Ne yapmalıyım?

Öncesinde RAM'leri yükseltmek için RAM almıştım. Fakat DRAM turuncu ışığı yanıyordu, eski RAM'leri taksam dahi aynı şey oluyordu sanki takılmış gibi. BIOS'u bile sıfırlasam bir şey değişmiyordu. Aç kapat yaparak bir şekilde görüntü almıştım. Sonrasında işlemciyi yükselttim ancak gene aynı sorun oluştu. BIOS'u sıfırlıyorum ama bir şey değişmiyor. Aç kapat da yaptım hala o turuncu ışıkta sıkıştı kaldı. Ne yapmalıyım?

BIOS'u güncellemiş miydiniz açıldığında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tek takmayı denedin mi? Bir de BIOS'u nasıl sıfırlıyorsun? Clear CMOS ile mi? Ayrıca işlemcilerin pın yamulması gibi bir sorunu yoktu değil mi?

Gerekirse her bir RAM'i tek tek dene. Birini de farklı yuvalarda dene.

Hepsini tek tek denedim işlemciyi de söküp tekrar taktım ancak sonuç değişmedi. Pili çıkartıp taktım. İşlemci sıfır Teknobiyotik'ten aldım.

Son düzenleme: