Zetrise

Başarılı
İşlemciyi yeni almıştım. Değiştim fanı biraz zorlayarak taktım. Anakartın etrafına biraz bulaştı sonra açmayı denedim "no signal" hatası aldım. Eski işlemciyi taktım gene aynı hatayı verdi. Anakartta herhangi bir ışık yanmıyor. Ekran kartını geçen aldım. Zaten PC açınca monitör açılıyor "no signal" diyor. Nasıl düzeltirim?

Yamulan yer yok bildiğim kadarıyla. Anakarttaki sokette biraz taşmıştı üst kısımlarını aldım. Altına hiç bakmadım doğrusu. Altında varsa nasıl alabilirim? Bir de orasına macun kaçsa işlemci ısınır mı ki?

İşlemci ısınır mı derken bilgisayarı açınca işlemci ısınıyor.

Karanlık bir ortam yaratın. Telefon video alanını açın. Anakartın içine doğru tutun alta kaçan var mı? Temizlemek için versol ya da selülozik tiner alıp fırça yardımıyla temizleyebilirsin. Buraya işlemcilerin ve anakartın flash ile belirgin gösterecek şekilde atarsan yardım konusunda daha ileride oluruz. Bir de anakart ve işlemci bilgisi neden vermedin?

Karanlık bir ortam yaratın. Telefon video alanını açın. Anakartın içine doğru tutun alta kaçan var mı? Temizlemek için versol ya da selülozik tiner alıp fırça yardımıyla temizleyebilirsin. Buraya işlemcilerin ve anakartın flash ile belirgin gösterecek şekilde atarsan yardım konusunda daha ileride oluruz. Bir de anakart ve işlemci bilgisi neden vermedin?
Hocam işte çalılıyorum hiç aktif olamıyorum.Anakartım asrock B450M-Hdv işlemci ryzen 5 5600.Yarın atarım hocam şimdi fan felan bağlı eve yeni geçtim.Boşa tamirciye vermek istemiyorum.

soketin videosu hocam.Pc tozlu kusura bakmayın.Birşey avrmı sizce

Son düzenleme:
Hocam işte çalılıyorum hiç aktif olamıyorum. Anakartım ASRock B450M-HDV işlemci Ryzen 5 5600.Yarın atarım hocam şimdi fan falan bağlı eve yeni geçtim. Boşa tamirciye vermek istemiyorum.

soketin videosu hocam. PC tozlu kusura bakmayın. Bir şey avrmı sizce

İşlemciyi atmadın ama dediklerimi uyguladın mı? Bir de temizledikten sonra az biraz bekle.