Çok enteresan, aslında satın alırken yorumlarda insanlar 9800x3d vb işlemcilere uyumlu mu değil mi gibisinden bir şeyler soruyorlardı demek bu yüzden, ben şahsen hiçbir sıkıntı görmedim 2-3 haftadır takılı benim 7800x3d işlemcide. Alacak olanlar bu riski bilerek alsa iyi olur o zaman.

Çok enteresan, aslında satın alırken yorumlarda insanlar 9800x3d vb işlemcilere uyumlu mu değil mi gibisinden bir şeyler soruyorlardı demek bu yüzden, ben şahsen hiçbir sıkıntı görmedim 2-3 haftadır takılı benim 7800x3d işlemcide. Alacak olanlar bu riski bilerek alsa iyi olur o zaman.

Uzun zamandır bilinen bir sorun, Memory hataları için birebir. Herkeste olacak diye bir şey yok, çerçeve ve soğutucu montaj kiti burada belirliyor sonucu genelde. Ne kadar sıktığınla da alakalı. Ara ara Memory hatalarına ve POST Failure sebebiyet verebilir. Şans işi. Kullanmasını bilene güzel aparat ama acemi olanlara gelmez. Son kullanıcı bir sorun ile karşılaştığında bunun harici kullanılan çerçeve kaynaklı olduğunu akıl edemez örneğin, çözümsüz kalır.

Bir de V1, V2 sürümleri vs. var. Durum biraz değişiyor.