UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar işlemci için güçlendirme kiti aldım fakat vidaları döndürüyorum dönmüyor. Daha sonra baktığım zaman ek fotoğraflarında olan montaj yapmak istediğim vidalar hariç anakart vidaları aşağıya doğru inmiş, nasıl düzeltebilirim?

CPU soket montajlama vidalarının yeri kaydı. Düzeltmek istiyorum fakat nasıl düzelteceğim? Kasamın arkası böyle markası zoko king.

Dosya Ekleri

• IMG_0899.webp
    IMG_0899.webp
    200,2 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_0900.webp
    IMG_0900.webp
    163,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_0901.webp
    IMG_0901.webp
    146,8 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
İki seçeneğin var:
  • O beyaz plakayı sökmek ve altında anakartın arka kısmının gözükeceğine dair dua etmek.
  • Kasayı yatırıp sallayarak arka plakanın yuvaya girmesini sağlamak.
Zehirini seç.

İki seçeneğin var:
  • O beyaz plakayı sökmek ve altında anakartın arka kısmının gözükeceğine dair dua etmek.
  • Kasayı yatırıp sallayarak arka plakanın yuvaya girmesini sağlamak.
Zehirini seç.
Recep Hocam beyaz plakayı nasıl sökebilirim bir an önce düzeltip rahatlamak istiyorum ya :(

Yardım edecek yok mu?

Benim bir de ekran kartındaki tapalar dikkatimi çekti. Kullandığın hariç hepsi duruyor, bunlar sıcaklıklar konusunda sıkıntı yaratmıyor mu? Sonuçta ısınan bir ürün ekran kartı? Bilen arkadaşlar onu da yorumlarsa iyi olur bence. İşaretledim resimde. Hepsi sökülmesi gerekiyor mu acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_0901.webp
    IMG_0901.webp
    242,4 KB · Görüntüleme: 82
@Recep Baltaş Hocam beyaz plakayı söktüm fakat anakart vidalarını nasıl yerine oturtucam? Ne zor bir gece oluyor benim için böyle ya.
Bir tek sol alt köşedeki vida yerinde diğer 3ü yerinden çıkık halde sol alt köşedekini zorladığım halde yerinden oynamıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0904.webp
    IMG_0904.webp
    240,2 KB · Görüntüleme: 83
Benim bir de ekran kartındaki tapalar dikkatimi çekti. Kullandığın hariç hepsi duruyor, bunlar sıcaklıklar konusunda sıkıntı yaratmıyor mu? Sonuçta ısınan bir ürün ekran kartı? Bilen arkadaşlar onu da yorumlarsa iyi olur bence. İşaretledim resimde. Hepsi sökülmesi gerekiyor mu acaba?
Neyi etkileyecek Allah aşkına 😂 1 derece bile oynamıyordur.

Daha önce hiç güçlendirme kiti kullanmadım. Nasıl yapacağınızın videosu var mı? Sorununuzu anlamadım.

Takmasan da bir şey olmaz.

Hocam anakart CPU yeri kaydı. Yani vidaları yerine oturtamıyorum bu yüzden de güçlendirme kitinin vidalarını montaj edemiyorum anakart CPU braketine. Delireceğim ya.