Hocam bunu nasıl yerine oturtucam lütfen biriniz yardım edin ya
Arka taraftaki plakayı soruyorsun sanırım. Birinden arka taraftan bastırması için yardım iste veya tek başına elinle arkadan plakaya bastır, kasayı eğik tutman lazım, sonra ön taraftan vidayla sabitle.

Hocam anakart CPU yeri kaydı. Yani vidaları yerine oturtamıyorum bu yüzden de güçlendirme kitinin vidalarını montaj edemiyorum anakart CPU braketine. Delireceğim ya.
Öncelikle sakin ol :D

Hocam anakart CPU yeri kaydı. Yani vidaları yerine oturtamıyorum bu yüzden de güçlendirme kitinin vidalarını montaj edemiyorum anakart CPU braketine. Delireceğim ya.
Aldığın ürün nedir?

Arka taraftaki plakayı soruyorsun sanırım. Birinden arka taraftan bastırması için yardım iste veya tek başına elinle arkadan plakaya bastır, kasayı eğik tutman lazım, sonra ön taraftan vidayla sabitle.

Öncelikle sakin ol :D

Aldığın ürün nedir?
Hocam vidayla neyi sabitlemem gerekiyor işlemciyi mi ? Yoksa anakart braket kaydığı için vidaları mı?
Gece olmuş saat 03:00 uğraştığımız şeye bak hocam nasıl delirmeyeyim ya sinirden gülüyorum :D

Paylaştığın fotoğrafa bakarsak plaka zaten yerine oturmuş.
  • Şimdi kasayı ters çevirince tekrar plakanın düşmemesi için bir karton veya sünger yasla plaka arkasına ve kasayı arka üstü masaaya yatır, işlemci soketi sana bakacak şekilde yani.
  • Sonrasında güçlendirme soketini rahatlıkla monte edebilirsin.

Paylaştığın fotoğrafa bakarsak plaka zaten yerine oturmuş.
  • Şimdi kasayı ters çevirince tekrar plakanın düşmemesi için bir karton veya sünger yasla plaka arkasına ve kasayı arka üstü masaaya yatır, işlemci soketi sana bakacak şekilde yani.
  • Sonrasında güçlendirme soketini rahatlıkla monte edebilirsin.
Recep hocam hemen deniyorum umarım kurtulurum bu dertten çok perişan oldum gece gece..
Plakayı bıraktığım zaman tekrar yerinden çıkıyor arkasına söylediğiniz gibi elimle destek verip yapıyorum hemen.

Hocam yalnız yazdıklarımı okumuyor gibisin.

Thermalright'ın güçlendirme kitini mi aldın?
Evet hocam AM5 sistemim var her şeyi yaptım ettim şimdi de sıvı soğutucunun montajını yapamıyorum yani yapamıyorum derken vidaları yerinde dönmüyor ne yapsam ne etsemde bugünlük bu kadar yeter sabah çözmeye çalışıcam her şeyi mecburen.

Arkadaşlar Sıvı soğutucunun vidasından sol taraftaki çok zorladı beni ama bir şekilde yerine montajını yapabildim hayırlısıyla çok şükür şuanlık her hangi bir problem yok bütün yardım etmeye çalışanlara çok teşekkür ediyorum gece gece bana yardım edenler cansınız.
Konu çözülmüştür.

Ek bilgiendirme ; Güçlendirme kiti olarak thermalright markasını aldım yani öyle aşırı derece de sıcaklıkta düşüş yok ama 3-5 derece düşüş görüyorum merak eden arkadaşlar olursa diye bilgilendirmek istedim AM5 sistemim var.

Son düzenleme: