UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar, ben güçlendirme kiti takmıştım. İşlemcimin yanlarına macun bulaşmasın diye almıştım, zararı yok ama görünüm olarak daha iyi olsun istemiştim. Şimdi anakartın orijinal işlemci mandalını geri takmak istiyorum. Mantıklı mıdır? Yeni işlemci aldığımda sök-tak yapmak daha rahat olur diye düşünüyorum.

Veya hiç dokunmayayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben güçlendirme kiti takmıştım. İşlemcimin yanlarına macun bulaşmasın diye almıştım, zararı yok ama görünüm olarak daha iyi olsun istemiştim. Şimdi anakartın orijinal işlemci mandalını geri takmak istiyorum. Mantıklı mıdır? Yeni işlemci aldığımda sök-tak yapmak daha rahat olur diye düşünüyorum.

Veya hiç dokunmayayım mı?
  • Orijinal işlemci mandalını geri takmak, sisteminizin yapısal bütünlüğünü geri kazandırabilir ve işlemcinize daha iyi oturmasını sağlayabilir.
  • Yeni işlemci aldığınızda sök-tak işleminin daha rahat olacağı doğru; orijinal mandal kullanmak, uyumluluk ve güvenilirlik açısından genellikle en iyi seçenektir.
  • Eğer güçlendirme kiti herhangi bir sorun yaratmıyorsa, işlevsel bir zararı yoksa, takılı bırakmayı da düşünebilirsiniz.
  • Sonuç olarak, eğer mandalı geri takmanın görünüm ve işlevsellik açısından faydasını göreceğinizi düşünüyorsanız, orijinal mandalı geri takmanızı öneririm. Ancak, mevcut durumdan memnunsanız ve sorun yaşamıyorsanız, dokunmamak da bir alternatif.

Karar vermeden önce sisteminize ve kullandığınız güçlendirme kitinin durumuna dikkat edin.