cagata

Uzman
Ekte ThrottleStop'da işlemci 25 watt gösteriyor ama işlemci en fazla 13 watta çıkıyor ve oyunlarda da böyle. Neden acaba?

O islemcinin ortalama TDP'si 15W, ama ureticinin sogutma cozumune gore 25W'a kadar cikablir ( TDP up). Casper Cin'deki fason ureticilere vasat mallar urettirip Turkiye'de satan bir firma. Kullandigi sogutma ve guc cozumlerinden Alienware kalitesi bekleme. Yani uretici 15W'ta kisitlamis islemciyi. Oyle kullanacaksin.

O islemcinin ortalama TDP'si 15W ama ureticinin sogutma cozumune gore 25W'a kadar cikabilir ( TDP up). Casper Cin'deki fason ureticilere vasat mallar urettirip Türkiye'de satan bir firma. Kullandigi sogutma ve guc cozumlerinden Alienware kalitesi bekleme. Yani uretici 15W'ta kisitlamis islemciyi. Oyle kullanacaksin.

ThrottleStop neden 25 watt gösteriyor o zaman

Güldürüyorsun dostum. Bu kadar takıntılıysan git FX 9590 kullan, 220W TDP veriyor.

Konuya gelirsek Casper zaten dandik üretici. Kalite yerlerde. İllaki kısıtlamıştır.

10 senedir kullanıyorum Casper'ı bir dandikliğini görmedim bakımlarını güzel yaptırdığımda bile sıcaklıklar oyunda 55 dereceyi geçmiyor