İşlemci pinleri yamulmuş mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wartz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 348
  • Etiketler Etiketler
    pinleri
Geçmiş olsun her hata bir deneyim, bilgisayarcıya götürseymişsiniz ilk keşke ama olan olmuş daha beteri olmasın.
Keşke hocam. Gözüm gibi baktığım kasanın zarar görmesine üzüldüm. Bakımını her şeyini yapmıştım. Teknolojiye her ne kadar merakık olsada hep böyle fiyaskolarla karşılaşıyorum. Sanırım teknoloji ile ilgilenmeyi bırakacağım.

İlgilenin öğrenin ama, yapmadan önce deneyim kazanın yapandan izleyin öğrenin

Güncelleme: İşlemcinin bazı pinleri yamulmuş. Anakart düzeldi ve yeni işlemci takıldı. Destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Güncelleme: İşlemcinin bazı pinleri yamulmuş. Anakart düzeldi ve yeni işlemci takıldı. Destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Yeni işlemci? Garantiden mi değişti. Siz cebinizden yenisini mi aldınız, Anakartta soket tamiri olmuştur kesin.

Yeni işlemci? Garantiden mi değişti. Siz cebinizden yenisini mi aldınız, Anakartta soket tamiri olmuştur kesin.
Hocam tamirciye götürdüm. Adam tamir etti işlemci pinlerinin bazıları yamulmuş adam düzeltti. Soket falan tamir olmuş ana kartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…