Ardowskii

Uzman
Selam, mevcut işlemcimi yükselttim. Değişme esnasında eski işlemcinin birkaç dişi yamulmuş. İşlemciyi satmayı planlıyordum ama insanlara bozuk satmak istemediğim için çalışıp çalışmayacağına karar veremedim. Sizce bu şekilde işlemci çalışır mı yoksa düzelttireyim mi?

WhatsApp Image 2025-07-11 at 17.45.24.webp

WhatsApp Image 2025-07-11 at 17.45.39.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Dişleri kırmadan düzeltilebilir ve satılır enjektör ucu ile çok hassas çalışırsan yamulan pinleri düzenlemek mümkün.

Selam mevcut işlemcimi yukselttım değişme esnasında eski işlemcinin birkaç dişleri yamulmuş işlemcıyı satmayı planlıyordum ama insanlara bozuk satmak ıstemedıgım ıcın calısıp calısmıcagına karar veremedım sızce bu sekılde ıslemcı çalışır mı yoksa duzeltırıyim mi?

İğne yardımı ile kendinizde düzeltebilirsiniz. Düzeldiği takdirde çalışır ancak bu şekilde pinlerin yuvaya oturacağını düşünmüyorum.

Selam mevcut işlemcimi yukselttım değişme esnasında eski işlemcinin birkaç dişleri yamulmuş işlemcıyı satmayı planlıyordum ama insanlara bozuk satmak ıstemedıgım ıcın calısıp calısmıcagına karar veremedım sızce bu sekılde ıslemcı çalışır mı yoksa duzeltırıyim mi?Eki Görüntüle 162511Eki Görüntüle 162512

0.7 uçlu bir kalem bulun, fön makinesiyle pinleri ısıtın, kalemin ucuna PIN'i takıp düzeltin.

Kırılma ihtimali var, onu göze alarak yapın.