Çözüldü İşlemci soğutucusu değiştikten sonra BIOS ekranına atıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neixtro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 443
  • Etiketler Etiketler
    bios
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dün bu soğutucuyu taktıktan sonra "F1" Run SETUP yazısı çıkıp BIOS ekranına girmek zorunda kalıyorum. BIOS ekranında bir şey mi yapmam gerek yoksa sistemde bir sıkıntı mı var?

Son düzenleme:
Çözüm
Attığınız fotoğrafa bakılırsa CPU fanı ile ilgili bir problem olduğunu görüyoruz. CPU fanının kablosunu doğru yere taktığınızdan emin olun. Eğer doğru yere takılmış ise CPU fanın kablosunun çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Attığınız fotoğrafa bakılırsa CPU fanı ile ilgili bir problem olduğunu görüyoruz. CPU fanının kablosunu doğru yere taktığınızdan emin olun. Eğer doğru yere takılmış ise CPU fanın kablosunun çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Çözüm

Hocam, fanı dönüyor, RGB'leride çalışıyor. Anakartın üzerine takmıyor muyuz kabloları?

Bu iki yere taktım kabloları.

@Peganeo Şimdi gördüm de CPU FAN diye bir bağlantı noktası var oraya mı takmam gerekiyordu kabloyu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…