İşlemciyi 100 derecede kullanmak sorun oluşturur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 220
  • Etiketler Etiketler
    100 sorun
Laptopta 70-77 derece normal, sorun olmaz. Ben Excalibur laptopu 5 yıl 90 derecede kullandım. Hala sağlam çok şükür.
Bende laptopu ilk 19 ay 98 lerde kullandım sonra bakım esnasında ustanın elinde kaldı 15.000 masraf çıkardı şimdi laptopa yüklenemiyorum bile MSı vector cihaz şimdi sadece dizi seyrediyorum soğudum cihazdan o tür sıcaklar özellikle laptop için iyi değil.

Bakımdan önce sağlam olan laptop, bakımdan sonra bozuk çıktıysa orada suç, bakımı yapanın gibi.

Bakımdan önce sağlam olan laptop, bakımdan sonra bozuk çıktıysa orada suç, bakımı yapanın gibi.
Öyle ama karşılamam dedi ne yapayım engelli biriyim koşturamam ki peşinde mecbur kalıyorsun birde beni suçladı Cihaza su dökmüşsüm zaten döksem döktüm derim masraftan kurtulmak için oyun yapmam iyi usta yok.

Keşke uğraşsaydınız. 15.000 TL çok para; bir de mesele o değil, 200 TL olsa da hatasını karşılamalıydı. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…