Olur laptobumu 98 de kullandım bakıma verdim. Kısa devreden bakım esnasında yandı 15 000 cebe zarar mümkünse zorlama şimdi 70 77 arası geziyor ama korkuyorum tekrar yanacak diye oyun bile açmıyorum tik oldu
Bende laptopu ilk 19 ay 98 lerde kullandım sonra bakım esnasında ustanın elinde kaldı 15.000 masraf çıkardı şimdi laptopa yüklenemiyorum bile MSı vector cihaz şimdi sadece dizi seyrediyorum soğudum cihazdan o tür sıcaklar özellikle laptop için iyi değil.
Bende laptopu ilk 19 ay 98 lerde kullandım sonra bakım esnasında ustanın elinde kaldı 15.000 masraf çıkardı şimdi laptopa yüklenemiyorum bile MSı vector cihaz şimdi sadece dizi seyrediyorum soğudum cihazdan o tür sıcaklar özellikle laptop için iyi değil.
Öyle ama karşılamam dedi ne yapayım engelli biriyim koşturamam ki peşinde mecbur kalıyorsun birde beni suçladı Cihaza su dökmüşsüm zaten döksem döktüm derim masraftan kurtulmak için oyun yapmam iyi usta yok.
Öyle ama karşılamam dedi ne yapayım engelli bir koşturamam ki peşinde mecbur kalıyorsun birde beni suçladı Cihaza su dökmüşsüm zaten döksem döktüm derim masraftan kurtulmak için oyun yapmam iyi usta yok.