Senin durumun apayrı hocam.Olur laptobumu 98 de kullandım bakıma verdim. Kısa devreden bakım esnasında yandı 15 000 cebe zarar mümkünse zorlama şimdi 70 77 arası geziyor ama korkuyorum tekrar yanacak diye oyun bile açmıyorum tik oldu
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Bende laptopu ilk 19 ay 98 lerde kullandım sonra bakım esnasında ustanın elinde kaldı 15.000 masraf çıkardı şimdi laptopa yüklenemiyorum bile MSı vector cihaz şimdi sadece dizi seyrediyorumLaptopta 70-77 derece normal, sorun olmaz. Ben Excalibur laptopu 5 yıl 90 derecede kullandım. Hala sağlam çok şükür.
kcy34
Başarılı
Termal limit koy BIOS'tan.
i5 7500F
Uzman
Bakımdan önce sağlam olan laptop, bakımdan sonra bozuk çıktıysa orada suç, bakımı yapanın gibi.Bende laptopu ilk 19 ay 98 lerde kullandım sonra bakım esnasında ustanın elinde kaldı 15.000 masraf çıkardı şimdi laptopa yüklenemiyorum bile MSı vector cihaz şimdi sadece dizi seyrediyorumsoğudum cihazdan o tür sıcaklar özellikle laptop için iyi değil.
yusufumm07
Üstün
Öyle ama karşılamam dedi ne yapayım engelli biriyim koşturamam ki peşinde mecbur kalıyorsun birde beni suçladı Cihaza su dökmüşsüm zaten döksem döktüm derim masraftan kurtulmak için oyun yapmam iyi usta yok.Bakımdan önce sağlam olan laptop, bakımdan sonra bozuk çıktıysa orada suç, bakımı yapanın gibi.
i5 7500F
Uzman
Keşke uğraşsaydınız. 15.000 TL çok para; bir de mesele o değil, 200 TL olsa da hatasını karşılamalıydı. Geçmiş olsun.Öyle ama karşılamam dedi ne yapayım engelli bir koşturamam ki peşinde mecbur kalıyorsun birde beni suçladı Cihaza su dökmüşsüm zaten döksem döktüm derim masraftan kurtulmak için oyun yapmam iyi usta yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Rehber Firefox'ta Telemetre nasıl kapatılır? Hardening ayarları nasıl yapılır?
- hewasagoodstalker
-
Paycell'de Google Play geri ödemesi ne zaman gelir?
- yusfucuklar321