ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Fanlarım çok kirliydi yıkadım, sizce sorun olur mu? Ne kadar süre kuruması gerek? Kablo tarafına su gitmemesine dikkat ettim. Radyatörü de söktüm yıkamayı düşünüyorum. MSI MAG Coreliquid V2 kullanıyorum.

@michaelscofield hocam sizce sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir şekilde kuruması lazım ona dikkat edin. Elinizde makine yağı gibi bir şey varsa etiketini çıkarıp orta tarafına çok az damlatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanlarım çok kirliydi yıkadım, sizce sorun olur mu? Ne kadar süre kuruması gerek? Kablo tarafına su gitmemesine dikkat ettim. Radyatörü de söktüm yıkamayı düşünüyorum. MSI MAG Coreliquid V2 kullanıyorum.

@michaelscofield hocam sizce sorun olur mu?
Bence yıkanmamalı. Sargıya ve rulmana su girmesinin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Çok çok iyi kuruması lazım, yağla fanları.

Hocam yani ben olsam yıkamazdım. Tam kuruduğundan emin olmadan asla takmayın kısa devreye davetiye çıkarır. 1 günden fazla bekletin. Bence doğru bir işlem değil.

İyi bir şekilde kuruttuktan sonra neden olmasın ama kurumazsa fana baybay.

1-2 gün kurumaya bırakıp, fön makinesiyle kurutmayı düşünüyorum. Sonra dikiş makinesi yapı bulup yağlarım.

Hocam yani ben olsam yıkamazdım. Tam kuruduğundan emin olmadan asla takmayın kısa devreye davetiye çıkarır. 1 günden fazla bekletin. Bence doğru bir işlem değil.

Kasa fanlarıydı. Bozulsa da önemli değil, anakarta zarar vermesin yeter. 2 gün kullanmayıp, fön makinesiyle tekrar kuruturum.