Detaylar
Kim cevapladı?
Anlaşılan 2025 yılında yine orta doğu karışıyor.
Suriye milli ordusu yaklaşık 5 gündür Suriye de esadın kontrolü altındaki toprakları alıyor. Görünüşe göre İsrail de olaya karışacak.
Muhaliflerin Suriye'yi ele geçirmesi bizim için iyi mi kötü mü anlamadım bir kesim çok iyi diyor diğer kesim muhalifler PKK ypgli falan diyor anlamadım bu işten ben bir şey.
Muhaliflerin Suriye'yi ele geçirmesi bizim için iyi mi kötü mü anlamadım bir kesim çok iyi diyor diğer kesim muhalifler PKK ypgli falan diyor anlamadım bu işten ben bir şey.
Tabii ki de iyidir. Zira Türkiye Cumhuriyeti resmi bir şekilde Suriye milli ordusunu destekliyor (muhalefet) eğer ki Suriye'yi tamamen ele geçirirse (imkansız) mülteciler gider. Ekstra olarak yine Suriye milli ordusu, Türkiye'nin gerçekleştirdi tüm operasyonlar da Türkiye'ye hep yardım etti ve yardımları da tabii ki de bayağı işe yaramıştır. Yani Suriye milli ordusunun her fethettiği yer bizim çıkarımızadır.
Suriye'de rejim düştü. Esad'ın evine girildi. Çok kritik belgeler ele geçirildi. Haberiniz olsun.
Kaynak var mı?
Akşam Halk TV'de gördüm. Video paylaşmışlar.
Twet'teki fotoğrafı renklendirenin anasının ellerinden öpmek istiyorum. Anlamaya çalışırken kör oldum.