İsrail'in kendi sonunu hazırladığını düşünüyorum. Halihazırda ülkede huzursuzluk had safhadayken kendilerine yeni cepheler açmalarını doğru bulmuyorum. Her neyse İsrail açık açık bütün orta doğuyu isteyen bir ülke ve bundan dolayı Türkiye için bir tehdit. Bu alçakları hiçbir şekilde desteklemiyorum. Canları cehenneme umarım sonu Türkiye'nin elinden olur. Bunları aynı Nazileri durduran yöntemle zor kullanarak durdurmak gerek ama ülkemin durduk yere savaşa girmesini de istemem. Bırakalım kendi kendini bitirsin.

Lübnan içine yuvalanan Hizbullah'dan ülke içindeki Müslümanlar bile rahatsız zaten o yüzden Lübnan ordusu operasyon yapılacak bölgeden çekildi. İsrail Ortadoğudaki bütün İran proxylerini teker teker bitirmekte kararlı. Acılı bir süreç ama eğer cidden Hizbullah'a büyük zarar verilirse Lübnan'da sırf bu olaylar yüzünden kendi ülkelerinde azınlık hale düşen Hristiyanlar güvene kavuşacak.

Lübnan içine yuvalanan Hizbullah'dan ülke içindeki müslümanlar bile rahatsız zaten o yüzden Lübnan ordusu operasyon yapılacak bölgeden çekildi. İsrail Orta Doğu'daki bütün İran proxylerini teker teker bitirmekte kararlı. Acılı bir süreç ama eğer cidden Hizbullah'a büyük zarar verilirse Lübnan'da sırf bu olaylar yüzünden kendi ülkelerinde azınlık hale düşen hristiyanlar güvene kavuşacak.

Her halükarda bu, Lübnan için çok kötü bir durum. Başkent bombalanmış, askerler çekiliyor olabilir; fakat bu, İsrail'i destekledikleri anlamına gelmez. Muhtemelen daha az zarar görmek için çekiliyorlar, yoksa İsrail başkenti bombalamazdı.

İsrail, Türkiye için de bir tehdit. Çünkü o Türkiye'ye saldırsa bile dünya destek verir ama Türkiye karşılık verse ambargo ve yaptırımlar yer.
Değil. NATO beşinci maddesi üzerine, NATO ülkeleri birbirine bağlıdır. NATO üyesi olan bir ülkeye (Türkiye) NATO'ya üye olmayan bir ülke tarafından saldırı olursa (İsrail) NATO üyesi olan ülkeler, saldırı yapan ülkeye karşı savaşmak zorundadır. Bu durum "Ülke" olarak bakılmamalı, NATO'ya yapılan bir saldırıdır aslında. NATO üyesi olan Türkiye'ye, dışardan (İsrail) saldırı gelmesi şu an için teknik olarak mümkün değil. Ha, Türkiye NATO'dan ayrılırsa, işler değişir fakat Türkiye'nin NATO'dan ayrılması imkansız çünkü Ortadoğu'daki ana merkez biziz.

Yalnız şunu fark ettim, videoda yahudi duası ediyorlar. Ülkenin büyük bir kısmı yahudi olduğundan bu durum pek şaşırtıcı değil. Ama bizim askerler, Allah korusun, böyle bir savaşa hazırlanırken dua etse büyük bir linç girişimiyle karşı karşıya kalacakları kesin. Hemen 'şeriat mı geldi?' gibi tepkiler alırlardı. Bu da benden buraya tartışma konusu olsun.

İsrail hükümeti gibi yozlaşmış bir yönetim ile karşılaştırma yapmak mantıklı değil. "onlar yapıyorsa biz neden yapmıyoruz?" değil. "onlar yapıyorsa biz yapmamalıyız" denmesi gerekiyor zaten.

İsrail tüm ortadoğu için, yahudiler tüm insanlık için tehdittir.
Tevratın yan kitabı talmudu okuyun, yahudi zihniyetini çok iyi anlarsınız.
Lübnan son olmayacak, Türkiye'ye kadar sıçrayacak bu mikro organizmalar.

İsrail'in kendi sonunu hazırladığını düşünüyorum. Halihazırda ülkede huzursuzluk had safhadayken kendilerine yeni cepheler açmalarını doğru bulmuyorum. Her neyse İsrail açık açık bütün orta doğuyu isteyen bir ülke ve bundan dolayı Türkiye için bir tehdit. Bu alçakları hiçbir şekilde desteklemiyorum. Canları cehenneme umarım sonu Türkiye'nin elinden olur. Bunları aynı Nazileri durduran yöntemle zor kullanarak durdurmak gerek ama ülkemin durduk yere savaşa girmesini de istemem. Bırakalım kendi kendini bitirsin.
İsrail kendini sonunu hazırlamıyor ki. Arkaları sağlam. Kimse bir şey demiyor ya da yapmıyor.