Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Yalnız şunu fark ettim, videoda yahudi duası ediyorlar. Ülkenin büyük bir kısmı yahudi olduğundan bu durum pek şaşırtıcı değil. Ama bizim askerler, Allah korusun, böyle bir savaşa hazırlanırken dua etse büyük bir linç girişimiyle karşı karşıya kalacakları kesin. Hemen 'şeriat mı geldi?' gibi tepkiler alırlardı. Bu da benden buraya tartışma konusu olsun.
Yalnız şunu fark ettim, videoda yahudi duası ediyorlar. Ülkenin büyük bir kısmı yahudi olduğundan bu durum pek şaşırtıcı değil. Ama bizim askerler, Allah korusun, böyle bir savaşa hazırlanırken dua etse büyük bir linç girişimiyle karşı karşıya kalacakları kesin. Hemen 'şeriat mı geldi?' gibi tepkiler alırlardı. Bu da benden buraya tartışma konusu olsun.
Tweet kopardı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Hiç okumamışım, ben videoya odaklanmıştım.
Hizbullah, taliban ve hamas zihniyetlerinin, ülkelerin yokolmasına nasıl sebep olduğu tarih sayfalarında yazacak artık. Ülkeleri nasıl yolsuzluklarla sömürdükleri, toplumları nasıl din ticaretiyle cehalete sürükledikleri...Saymakla bitmez.
- Makaleler
- 1
İsrail temel kanunları ile Türkiye Cumhuriyeti anayasasının ilk 3'er maddesini okursanız neden tepkilerin farklı olduğunu anlarsınız.
Bu mantıklı bir açıklama işte. Tartışmalarda böyle düzgün cevaplar görmek hoşuma gidiyor. Haklısın dostum.
Geraltın kılıcı
Üstün
Lübnan ne alaka? Adamlar açık ara Ortadoğu'da yaşayan en medeni halk.
Dostum onlar yahudi, normal değil mi?
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347