tear

Üstün
Makaleler
34

İsrail Lübnan işgali için harekete başlamış durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız şunu fark ettim, videoda yahudi duası ediyorlar. Ülkenin büyük bir kısmı yahudi olduğundan bu durum pek şaşırtıcı değil. Ama bizim askerler, Allah korusun, böyle bir savaşa hazırlanırken dua etse büyük bir linç girişimiyle karşı karşıya kalacakları kesin. Hemen 'şeriat mı geldi?' gibi tepkiler alırlardı. Bu da benden buraya tartışma konusu olsun.

Yalnız şunu fark ettim, videoda yahudi duası ediyorlar. Ülkenin büyük bir kısmı yahudi olduğundan bu durum pek şaşırtıcı değil. Ama bizim askerler, Allah korusun, böyle bir savaşa hazırlanırken dua etse büyük bir linç girişimiyle karşı karşıya kalacakları kesin. Hemen 'şeriat mı geldi?' gibi tepkiler alırlardı. Bu da benden buraya tartışma konusu olsun.

Tweet kopardı. :rofl:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizbullah, taliban ve hamas zihniyetlerinin, ülkelerin yokolmasına nasıl sebep olduğu tarih sayfalarında yazacak artık. Ülkeleri nasıl yolsuzluklarla sömürdükleri, toplumları nasıl din ticaretiyle cehalete sürükledikleri...Saymakla bitmez.

İsrail, Türkiye için de bir tehdit. Çünkü o Türkiye'ye saldırsa bile dünya destek verir ama Türkiye karşılık verse ambargo ve yaptırımlar yer.

Bu işgalci israil'i en azından fikirleriniz ile desteklemeyin.

Lübnan ne alaka? Adamlar açık ara Ortadoğu'da yaşayan en medeni halk.