KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.967 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.223 Yer TR 4 Kasım 2024 #31 OsakaKobe2009 dedi: Çok güzel söylemişsiniz hocam, her ne kadar Hamas'ı savunmasam dahi çoluk çocuk fark etmeden insan katleden bir devleti desteklemek akıl işi değil. Genişletmek için tıkla... Hamas'ı katiyen ben de savunmuyorum ama İsrail şu an korkunç bir hal aldı.
OsakaKobe2009 dedi: Çok güzel söylemişsiniz hocam, her ne kadar Hamas'ı savunmasam dahi çoluk çocuk fark etmeden insan katleden bir devleti desteklemek akıl işi değil. Genişletmek için tıkla... Hamas'ı katiyen ben de savunmuyorum ama İsrail şu an korkunç bir hal aldı.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 5 Kasım 2024 #32 @Recep Baltaş bu haberin doğrulanmışlığı yok ancak israil kuzeye doğru genişlediği zaman terör örgütlerini ABD gibi bize karşı kullanabilir. Talmud okumanı tavsiye ederim.
@Recep Baltaş bu haberin doğrulanmışlığı yok ancak israil kuzeye doğru genişlediği zaman terör örgütlerini ABD gibi bize karşı kullanabilir. Talmud okumanı tavsiye ederim.