İsviçre, işine geldiği için tarafsız olanlardan sayılabilir. Avrupa Birliği üyesi olmuyor ama neredeyse tüm avantajlarından faydalanıyor. PKK gibi örgütleri terörist kabul eden ülkelerde bile genellikle ifade özgürlüğü sebebiyle bayrak açabiliyorlar. Bayrak açanlar kimseye zarar vermedikleri için bir sorun saymıyorlar. :D

Diğer ülkeleri anlıyorum yine de. Bu tarz örgütler tarafından hedef alınmamak için sessiz kalıyorlar. Maalesef terör her yerde var.

Ama onlar özgürlük savaşçıları ve çocukları düşünün. (!).

Ne diyorsunuz anlamadim. Bu arada yandaş siteler "İsrail hükümeti, plan kapsamında ilk olarak 40 bin teröriste vatandaşlık vereceğini duyurdu." demiş. Tam olarak nerede duyurdu da biz bilmiyoruz?

Diğer ülkeleri anlıyorum yine de. Bu tarz örgütler tarafından hedef alınmamak için sessiz kalıyorlar. Maalesef terör her yerde var.
Teröre karşı mücadele doktrinleri her ülkede değişiklik göstermekle birlikte bu adamlara zaten kimse dokunmaz yani en fazla 2010'da yaşanan bir saldırı gibi bir şey yaşanabilir. Onda da yine adam Arap asıllı İsveç vatandaşıydı. Sonuç olarak ülkelerine binlerce gereksiz mülteci doldurmadıkları taktirde bir şey olmaz :)

Zannetmiyorum. İhtiyaçları olmamasını geçtim Yahudilik'ten herkes faydalanamaz öyle. İsrailli olmak = Yahudi olmak.

Bu haberi okuduktan sonra bile hala İsrail'i destekleyenler kendine milliyetçiyim demesin.

Ne İsrail ne Filistin, hiçbiri önemli değil. İsrail'e satış yaparız ama bize dokunmayacağı takdirde. Filistin ile rıza karşılığı ilişkimizi geliştiririz ancak bizi destekledikleri takdirde.

Son düzenleme:
Amaçları bölmeye çalışmak yıllardır bilinen bir şey. PKK kamplarına ABD'den üst düzey komutanlar getirtilip eğitiliyorlardı. Kaç yıl öncenin şeyi bunlar. İsrail demek Amerika demektir zaten.