İsrailli reklam şirketi 'Total Media' AKP adaylarının internet reklam kampanyasını yönetiyor!

Bu durumda buradaki İsrail fanboylarinin koşa koşa Akp'ye oy vermesi gerekmez mi

AKP hükumeti aynı zamanda İsrail'e çelik ihracatı da yapıyor. İsrail, çelik ihtiyacının %65 kadarını Türkiye'den gideriyor. Bunun yanında Türkiye besin ihracatı da yapıyor, Israil'in en çok besin ithal ettiği ülke Türkiye.

Dolayısıyla İsrail'i besliyor AKP hükumeti. Veriler de bunu açıkça gösteriyor. Ama işin sonunda ne yazık ki kamuoyu oluşmadığından halkın bunlardan haberi olmuyor. Orada olan en hafif tabirle insanlık suçu. Asırlardır İsrail emperyalizminin halklara çektirdiği ızdıraplar ve sistematik işkenceler; sokakta yürürken öldürülen okul çağında çocuklar, yiyecek kaplarına yerleştirilen misket bombaları, içme suyuna dökülen çimentolar...

Ama sorsan terörist bu Filistinliler. Demeye bin şahit ister ama sözde seküler Israil devletine karşı gelen, isyan eden İslamcı solucanlar bunlar, değil mi? Değil işte. Technopat'ta uzun uzun tartıştık, hatta folloş ettiğim bir eleman direkt damlamış mesela bu konuya. Alıntılamaya gerek görmüyorum. Ama isteyenle tekrar konuşuruz, elimizde bolca veri var.

Bu bahse konu eleman ısrarla Avrupalı postalı yalamaktan geri durmuyor, artık garip bir varlığa evrilmiş. Şahsen insan demeyi tercih etmediğim kişiler bunlar. Ya bunların tarih bilgileri çok zayıf ve bölgede kim haklı kim haksız bilmiyorlar ya da yüksek dozajlı bir kara propagandaya maruz kalmışlar. Ha, tabi bunlar iyimser çıkarımlar. Belki de sadece iğrenç insanlardır İsrail savunanlar. Bilemiyorum.

Ama sorsan terörist bu Filistinliler. Demeye bin şahit ister ama sözde seküler Israil devletine karşı gelen, isyan eden İslamcı solucanlar bunlar, değil mi?
Fransa gibi güvenilir ülkeler sürekli haber yapıp duruyor. İki tarafın da haklı olduğu yerler var ama iki taraf da çeşitli suçlar işliyor. Halkın gayet de haberi var ama Rusya gibi bir tehdit varken buna gelene kadar daha çok zaman var.

Hamas da açıkça terörist grubu. Avrupa Birliği söylediyse olay bitmiştir. Dünyanın barışı için Avrupa gerekli sorumlulukları alıyor. Su ve gıda gibi kaynakları kesmeyi kesinlikle desteklemiyor.

Mesela bu güvenilir Fransamızın Cezayir'de ne yaptıklarına bakalim:

Ki öldürülen 1,5 milyon insan var. Bu sadece itiraf edilen.

Yanlisim yoksa Njjer olmalı burası da:

Rusya dediğin tehdit mesela burada yani Nijer'de -konuştukları dilden de anlayacağın üzere eski (demeye bin şahit ister) Fransa kolonisi- halk destekli darbeci subayların yanındaydı, aynı şekilde Burkina Faso'yu da Sankara'yı idol edinen kısmen solcu subaylar yönetiyor. Bilemiyorum, hani pek Rusçu da sayılmam ama burada kötü olan Ruslar değil ya sanki.

Iki tarafin hakli oldugu yerler falan da yok. Israil açıkça isgalcidir. Filistin toprak sattı derler, satılan toprak %10'u bulmuyor. Gerisi tamamen işgal. İşgal ettiğin bir toprakta direnişle karşılaşırsan "biz onları öldürüyoruz ama onlar da bizi öldürüyor" denmez. İnsaf.

Hamas da açıkça terörist grubu. Avrupa Birliği söylediyse olay bitmiştir. Dünyanın barışı için Avrupa gerekli sorumlulukları alıyor. Su ve gıda gibi kaynakları kesmeyi kesinlikle desteklemiyor.
Hamas muazzam bir kurtuluş örgütü değil zaten. Biz de Hamasçı değiliz, halkı savunuyoruz. Ayrıca hayır, Avrupa sorumluluk falan almıyor. İsrail ile ticaret yapan, ambargo uygulamayan herkes suçludur. Ki İsrail öyle büyük bir pazar da değil. Ambargo uygulansa -Rusya'ya yapıldığı gibi- kimsenin dişine dokunmaz.

"Fransa gibi güvenilir ülkeler" "Avrupa Birliği söylediyse olay bitmiştir." "Dünyanın barışı için Avrupa gerekli sorumlulukları alıyor."

Ne yaşıyorsunuz bu kafaya gelmek için ya da ne içiyorsunuz acaba. Tarihi geçtim de günlük de mi bir şey okumuyorsunuz be kardeşim. Avrupa gibi bencil ve insanlık düşmanı bir yapı için bu cümleleri kurmak, Avrupalıdan daha Avrupalı olmakla aciklanir herhalde. Keşke kölelik devam etseydi de bu tarz kafa yapılarını Avrupaya köle olarak gönderseydik, herhalde ulasacaklari en yüksek mertebeye ulasmis olurlardı kendi açılarından.

Mesela bu güvenilir Fransa'mızın Cezayir'de ne yaptıklarına bakalim:
Çok alakasız bir yorum. Avrupa Birliği bile kurulmadan önce gerçekleştiği söylenen bir olayı paylaşmışsınız. Medya özgürlüğü ve güvenirliği ile aynı şey mi? Türkiye'de yabancı bir konsept tabii. Türkiye, 180 ülkenin olduğu bir listede Rusya'nın bir gerisinden gelip 165. sıraya yerleşiyordu özgürlükte en son. Kalan ülkelerin yerlerini de çoğu kişi haritada bile gösteremez. En azından coğrafya ile çok ilgili birisi olmayan bilemez.
Bilemiyorum, hani pek Rusçu da sayılmam ama burada kötü olan Ruslar değil ya sanki.
Ukrayna'ya da futbol oynamak için gidiyorlar zaten. İleride canları sıkıldığı için Türkiye'ye veya Avrupa ülkelerine de uğramak istemeyeceklerinin bir garantisi yok. Nükleer bombalar ve NATO olduğu için yine bir derece güvenlik sağlanabiliyor.

Ayrıca hayır, Avrupa sorumluluk falan almıyor.
Zamanında çeşitli anlaşmalar gerçekleştirmeye çalıştılar. Attığım bağlantıda da mevcut görüşlerini açıklamışlardı. Bu kararlara karşı gelirseler sakin kalacaklarını sanmıyorum.

İsrail ile ticaret yapan, ambargo uygulamayan herkes suçludur.
Rusya gibi %100 şekilde suçlu olmadığı için ambargo çok yersiz olur. Belirli bir taraf tutmaya çalışmıyorlar. Türkiye bile ticarete devam ediyor.

Zaten Avrupa'da yaşıyorum. Günlük yaşamımda Avrupa sınırları içinde hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. Sorun olursa da anında çözüm arıyorlar. Çözüm aramıyorsalar da eylem yapıyoruz, yine sorun çözülüyor. Çevremde de köle falan görmedim, böyle fikirler kabul edilemez. Herkes hatalarından ders alıyor. İnsan haklarına ve özgürlüğe dair yapılan araştırmaları kontrol ederseniz Avrupa'nın hep önde olduğunu görebilirsiniz. "İnsanlık düşmanı" demeniz komik. Twitch'i yasaklayan ve vergilerin çok yüksek olduğu bir ülke duymuştum geçen, Avrupa Birliği içinde mi acaba? Unutmadan, geçen günlerde İsveç de Ukrayna için yeniden büyük bir yardımda bulunmuştu. Ne kadar da benciller...

Son düzenleme:
Bu yazdıklarının benim yazdiklarimla ne alakasi var, laf salatası yapıyorsun ki o da gündelik menfaatlerin dışında dünya görüşün olmadığı gibi tarih, yakın tarih, siyaset vs hiçbir şey bilmediğini gösteriyor. Kölelik senin ruhunda var, sana ayaklarında pranga var diyen oldu mu?

İfadeler: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…