• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İsrailli reklam şirketi 'Total Media' AKP adaylarının internet reklam kampanyasını yönetiyor!

Ya hocam sen de gelip burada Rusya'yı övme Allah rızası için. Daha 3-5 sene önce onlarca askerimizi bombaladılar Suriye'de. Yetmedi boğazdan gecerken ellerinde manpadsla poz verdiler. Bu coğrafyada kendi çıkarlarını koruyacak kadar akıllı olmazsaniz çiğ çiğ yerler adamı, Rusya imkan bulsa Ukrayna gibi bizimle de savaşmak İstanbul'a ve boğazlara hakim olmak istemez mi? Ben bu coğrafyada herhangi bir millete bu denli muhabbet beslenilmesini anlamıyorum. Ya Türk olarak varsın ya da yoksun, romantikleşmenin anlamı yok.

Din asıl mesele değil, yanlışınız var. Bölge halkları sosyalizm ile yöneltilmiş zamanında. Şu an da aynı şekilde çeşitli hukumetler bulunuyor sosyalizme yanlayan.

Ama başları ezilmiş. Liderler NATO destekli darbelerle değişmiş, kimisi öldürülmüş. Dinden ziyade emperyalizmin pençesi hakim oraya.

Ben olanı söylüyorum. Yanlışsa yanlış diyin. Önceki mesajımda belirttim, Rusya hükumeti fikir yapimla örtüşmüyor. Doğrusuna doğru, yanlışına yanlış diyoruz sadece.

Tamam sen Malkoçoglusun. Sen Lee Sin'sin. Senden delikanlı fikir belirten yok.
Güzel kardeşim, Avrupa'nın son 1-2 Yüz yılda yaptığı şeylerden bahsediyoruz, hatta hala Afrika gibi bir coğrafyada yaptıklarından bahsediyoruz. Kendi vatandaşları dışında Ortadoğu،Afrika insaninin hayvandan farkı yok onlar için ondan bahsediyoruz ki hatta köpeklerine daha fazla değer veriyorlardır. Ben bu insanlara sevgi beslenilmesine anlam veremiyorum, sen gelip 2-3 araba diyorsun. Şimdi sen söyle sence aynı konuyu mu konuşuyoruz? Bu cevabı da verdiğin saygısız cevaba rağmen bir insan olarak sana saygi duyduğum için yazıyorum ama devamı yok, lütfen saygılı tartışalım.

Din asıl mesele değil, yanlışınız var.
Sadece sömürgeden değil, Suudi Arabistan gibi bölgelerden de bahsetmek istemiştim. Ülkenin yarısına eşit haklar verilmediğinde diğer ülkeleri nasıl yakalayabilsinler ki? Aralarında uygun bir birlik de sağlayamıyorlar. Bir köşede İsrail çatışıyor, öteki köşede de insanlar açlıktan ölüyor. Yakın değerlere sahip olabilseydiler en azından birbirlerine destek olabilirlerdi.

Anladım. Yine de sizi daha az wall of text niteliğinde övgülere davet ediyorum. Ortak bir paydada bulusacağımızı zannetmiyorum ama eğreti duruyor, azıcık geçmişe hatta günümüze baktığımızda iğreneceğimiz toplumlar bunlar. İyi geceler.

Bazı kişiler de McDonald's ve Starbucks'ta oturan gençlere rahatsızlık veriyor. Hoş değil gerçekten ve çoğunun protestosunda samimi olduğunu düşünmüyorum. Madem çok samimiler. Bunu da protesto edebilirler

İstinye Park'ta yemek katında yerken böyle elinde cidden mide kaldıran fotoğraflarla, İsrail boykot adı altında pankartlarla geziyorlar. Kardeşim biz burada yemek yiyoruz. Birisinin kolunu parçalanmış halde görmeye gelmedik oraya ve fotoğrafı görünce yemeği yiyesim kalmadı.

İfadeler: 143

Sonuç bu. Şimdi kara kara düşünürsün eve nasıl ekmek götüreceğim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…