Bende TurkNet düşünmüştüm ama bugün Netspeed'den de aradılar hangisini tercih etmeliyim.
Netspeed'ten TurkNet'e geçiş yapmış birisiyim. Yıllarca Netspeed kullandım ve kullandığım süre boyunca büyük bir şikayetim yoktu. Ta ki son döneme kadar. En son saldırı düzenlendi ve internetler 1-2 hafta kendine gelmedi. Sürekli kesintiler yaşadık ancak benim şikayetim bu değil. Bu her ISS'te olabilir. Benim şikayetim bu dönemde karşımda hiçbir muhatap bulamamaktı. Bir ara site gitti. Müşteri hizmetleri telefonları açmadı, NS bildiri yayınlamadı...

Müşteri hizmetlerine bağlanmak çok güç. Minimum 30 dakika hatta bekliyorsun. Yani daha ucuz doğru ama aldığın hizmet bence değmiyor o paraya. TurkNet pahalı ama en azından şu ana kadar olan yorumum olumlu. Üstelik hattımın desteklediği maksimum hızı alıyorum. Upload bile olması gerekenden yüksek. 50 Mbps upload alıyorum.

@Caner Uncu, hocam sitesinde öyle yazıyordu oradan görmüştüm.
O 12 ay peşin ödersen aylık 600 TL'ye geliyor. Eğer 12 ay peşin ödeme yapmazsan aylık 700 TL ödersin. Ben zam gelmeden önce aylık 500 TL'den 12 ayı ödedim, onu da 6 taksit yaptırdım mesela.

1760893854961.webp

Siber saldırı yapıldığı dönemde evet sıkıntı yaşadım ama TürkNet'e geçerek hem hız düşürme hem de müşteri temsilcisi ile daha büyük sıkıntı yaşadım. Şuan tekrar Netspeed'e geçerek 3 yıl sıkıntısız kullandığım döneme döndüm. Kimi neyi tavsiye edeceğim konusunda senden icazet alacak değilim.
Hocam sitemim size değil di, neden bu kadar agresif çıktınız ki? Eminim gerçekte yüz yüze olsanız, ifade biçimini bu şekilde algılamayacaktınız.

Benim mesajımda daha çok, sorun yaşadığıma kaynaklı söylemim vardı.

Yoksa niye size emrivaki konuşayım?

Boş atarlanmayın.

Kasım ayında paketim bitecek. Türk Telekom'da 100 Mbps internet paketim var ve aldığım hızlar bu şekilde. Hangi operatöre geçmemi önerirsiniz? Altyapım Türk Telekom ve 100 Mbps.

Eki Görüntüle 193888

Altyapımın Türk Telekom olduğunu tam bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?
Hocam, ıss değiştirme üzerinden türk telekomun paketleri bence ucuz. 100 MBPS VDSL 650 TL 18 Ay sabit fiyat, taahütlü.

Bu tarz kesilme problemleri dsl kablonuz veya hattınızdan kaynaklı değilse çoğu ISS de oluyor fakat Türk Telekom da olmuyor bilginiz olsun. 3 aylık farklı bir ISS e geçmenizi sonra tekrar Türk Telekom a dönmenizi önerebilirim. 6 aydır NetSpeed kullanıcısıyım, son 2 ay interneti doğru düzgün kullanamadım bile. Hattımda problem yok. Yukarı da komşum Türk Telekom kullanıyor, hiç kesinti olmuyor.

@ahlatgem, arada oyunlarda pingim çıkıyor onun haricinde çok bir sıkıntı yaşamadım TurkNet ile Türk Telekom arasında kararsız kaldım.
Hocam bence Türk Telekom altyapınız varsa ve VDSL kullanıyorsanız, türk telekom dışında bir ISS e sapmayın. Ben türk telekom dışında çoğu ISS ile kesilme yaşadım fakat Türk Telekomla 1 kere bile yaşamadım.

Bu nedendir bilmiyorum. Belki Türk Telekom kendisinden internet alan ISS lere bilerek yapıyordu ki ben öyle düşünüyorum.

@ahlatgem, arada oyunlarda pingim çıkıyor onun haricinde çok bir sıkıntı yaşamadım TurkNet ile Türk Telekom arasında kararsız kaldım.
Bence TürkNet e geçin, 3 ay takılın sonra tekrar ISS değiştirme üzerinden Türk Telekoma geçersiniz. Daha ucuza geliyor öyle.