ISS önerisi

Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar ben başka eve modem bağlatmak istiyorum. Türk Telekom mu, Vodafone mu, yoksa Turkcell mi daha iyi olur? Bütçe belirsiz. Bizim evde şu anda Türk Telekom var. İnternetin çekmesi gayet iyi saylır.

Arkadaşlar ben başka eve modem bağlatmak istiyorum. Türk Telekom mu, Vodafone mu, yoksa Turkcell mi daha iyi olur? Bütçe belirsiz. Bizim evde şu anda Türk Telekom var. İnternetin çekmesi gayet iyi saylır.

TurkNet GigaFiber altyapınız varsa kesinlikle geçmelisiniz. Aktif olarak Turkcell Superonline'ı kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum.

Hocam altyapım 85,469 Mbps
Boş port var diyor.

Hocam TurkNet fiyat olarak da uygun. Arayıp da konuşun VDSL mi fiber mi altyapı desteği diye. VDSL ise kullanmayın. Tabii ileride zam gelme ihtimali bulunuyor ama herhangi bir sağlayıcının 100 MB paketine istediği fiyatı geçmez. Farklı bir ISS'de 100 MB uygun fiyata bulup 12 ay taahhüt yapmadığınız sürece TurkNet en mantıklısı.

Hocam evet VDSL kullanıyorum. Belirtmeyi unutmuşum.

Hocam evet VDSL kullanıyorum. Belirtmeyi unutmuşum.

Hocam fiber altyapınız var ise fiber internet kullanın VDSL kullanmayın. Size kim fiber sunuyorsa onu tercih edeceksiniz. Ama fiber altyapınız yoksa direkt en uygun fiyat hangisiyse onu tercih edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…