Ana kampüsün tadilata alınacağı iddiaları dönüyordu en son, işletme düşünüyorsan hiç gelme zira akreditasyon iptali ihtimalimiz var.

Ben de eşit ağırlıktan İstanbul Üniversitesi istiyorum.
Ana kampüsün tadilata alınacağı iddiaları dönüyordu en son, işletme düşünüyorsan hiç gelme zira akreditasyon iptali ihtimalimiz var.
Hocam ben 2. üniversite olarak bu okulda iktisat veya ona benzer bir bölüm düşünüyorum. Aslında daha çok okul ve ortamı için gelmek istiyorum, tavsiye eder misin? Ayrıca akreditasyon iptali nedir?

Türkiye'de üniversite olmadığından öğrenim görülmesi de vakit kaybıdır. Fakat yurt dışı yüksek lisans düşünüyorsanız kapı açmak için olabilir ama bunlar kesinlikle 'society' denen bölümler olmamalı. Tabi yakın bir zamanda 'professional' olarak belirlenen yani diploması olmadan o alana girişin katı olduğu bölümlerde de teknolojiye bağlı esnemeler olacak olsa da buna adapte olmak kişiye bağlı olmakla birlikte bu adaptasyonun iyi gerçekleşmesi için buna uygun eleştirel düşünce, ağ (network) ve kaynak sağlayabilecek üniversitelerde olmanız gerekiyor. Zira maalesef güzide ülkem beşeri sermayesini katletmekle meşgul olduğundan kıvılcım olarak gitseniz de meşale olarak gelmeniz pek mümkün değil.