Detaylar
Kim cevapladı?Puhahahahahh.
Yeterli ingilizce sağlanmıyor evet ama bu kadar da temel seviyeden başlamak değişik.Üniversiteye gelene kadar verilen ingilizce eğitimi yeterli olmadığından bu tarz bir eğitim de sıfırdan başlatmak istemiş olabilirler.
Üniversitede İngilizce bölümünü okumak isteyen zahmet olacak bilsin alfabeyi.Üniversiteye gelene kadar verilen ingilizce eğitimi yeterli olmadığından bu tarz bir eğitim de sıfırdan başlatmak istemiş olabilirler.
Bunu bilmeyen de bi zahmet hani...Üniversiteye gelene kadar verilen ingilizce eğitimi yeterli olmadığından bu tarz bir eğitim de sıfırdan başlatmak istemiş olabilirler.
- Makaleler
- 7
İnönü Üniversitesi'nde isteğe bağlı İngilizce hazırlık okuduğumda bölümüm zorunlu İngilizce hazırlığa sahip olmadığından temel sınıfa vermişlerdi. Orada da ilk haftalarda bunları görmüştüm ve sınıflar örgütlenip üst seviyeye geçiş sınavı hazırlatıp üst seviye eğitim almaya hak kazanmıştım. Aslında her üniversitede var bu durum, YÖK'le alakalı sanırsam emin değilim. Her üniversitede hazırlığın sınıflandırmaları var ve en alt düzey olan hazırlık sınıfında bu düzeyde eğitimle başlanıyor diyebilirim.
Özel üniversiteler tahmin edildiği gibi aşırı aşırı çok kaliteli değil bence. Eğitim para kazanma amacına döndü.