pawEn
Üstün
Bunu ciddi ciddi yazdınız mı acaba?
Panik olunca aşağı bebek atmak akıl mantıkla açıklanamayacak bir şey. Bir eşya falan fırlatır, bebek ne alaka? Bilinci yerinde olsa bebeği niye fırlatsın?
Bunu ciddi ciddi yazdınız mı acaba?
Panik olunca aşağı bebek atmak akıl mantıkla açıklanamayacak bir şey. Bir eşya falan fırlatır, bebek ne alaka? Bilinci yerinde olsa bebeği niye fırlatsın?
Kesinlikle katılıyorum sana hocam.
Evet. Cezasını çekmeli. Belki kanserin tedavisini bulacaktı o bebek.
Sizin adalet sisteminize bakarsak biz ölelim ya direkt.Evet. Cezasını çekmeli. Belki kanserin tedavisini bulacaktı o bebek.
İroni oldugunu dusunuyorum. Kanserin tedavisini Türkiye'de bulsa yaşatmazlar o kişiyi. Emin olun. Firmalar kanser ilaçlarından ne kadar kazanıyor haberiniz var mı?Evet. Cezasını çekmeli. Belki kanserin tedavisini bulacaktı o bebek.
Ben bilerek abartı bir şekilde yazmıştım zaten. Ve İkbali ve Narini öldüren pislikte sokakta. Neden onlar ve bu şerefsiz yakalanmıyor?İroni oldugunu dusunuyorum. Kanserin tedavisini Türkiye'de bulsa yaşatmazlar o kişiyi. Emin olun. Firmalar kanser ilaçlarından ne kadar kazanıyor haberiniz var mı?
Yahu ne alakası var hocam? Aynı şey mi?Ben bilerek abartı bir şekilde yazmıştım zaten. Ve İkbali ve Narini öldüren pislikte sokakta. Neden onlar ve bu şerefsiz yakalanmıyor?
Ben bilerek abartı bir şekilde yazmıştım zaten. Ve İkbali ve Narini öldüren pislikte sokakta. Neden onlar ve bu şerefsiz yakalanmıyor?
Bence down sendromu hakkinda arastirma yapmalisiniz.