Bu ne olduğu bilinmeyen insanları en yakın zamanda artık nasıl göndeririz bilmiyorum. Atatürk bana bu vatanı emanet ettiyse ben de bu ne olduğu belirsiz insanların gitmesini istiyorum. Gerekirse zorla bu mültecileri ülkeden göndermemiz lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atanamayan bir sürü Türk öğretmen var kanka.
Hocam başta ki adam giderlerse gitsinler diyordu.
Bu ne olduğu bilinmeyen insanları en yakın zamanda artık nasıl göndeririz bilmiyorum. Atatürk bana bu vatanı emanet ettiyse ben de bu ne olduğu belirsiz insanların gitmesini istiyorum. Gerekirse zorla bu mültecileri ülkeden göndermemiz lazım.
Hocam baştaki şahıs Türk meslek sahiplerine giderlerse gitsinler yurt dışına diyordu. Nazını çekemeyiz meraklısı değiliz gibi konuşma yapmıştı zamanında.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kuruşluk saygınlığı olan birisinin lafını kim takar ki 🤔
3 kuruşluk 10 kuruşluk sonuç olarak giderlerse gitsinler diyordu ve doktorların hepsi yurt dışına gitmişti yurt dışında doktor patlaması olmuştu.

Sonrasını siz düşünün yurt dışı ülkeleri nasıl sevinmiştir doktorlar geldi diye.

Öğretmen değil yanlışın var, öğretmenlik saygın bir meslektir, tecavüzcü pedofili olacak o.
Sonuçta reis denen şahısın doğrultusunda öğretmen oldu mu? Oldu daha ne? İsterse cepci olsun sonuçta öğretmen oldu o kutsal mesleği kirlettik bunlar sayesinde. Türk meslek sahiplerine giderlerse gitsinler demişti reis denen şahıs sonuç işte bu.

İstanbul Çekmeköy'de özel bir okulda "çok sayıda çocuğa cinsel istismarda bulunduğu" iddia edilen İran'lı öğretmen b. G. Hakkında İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan hakkında işlem yapılan İran'lı öğretmenin adliyeye sevk edildiği, okul idaresi hakkında da "suçu bildirmeme" ve "kaçak işçi çalıştırmaktan" işlem yapıldığı bildirildi.

Bazı devlet okullarında doğru düzgün disiplin bile uygulamıyorlar devlet herhalde bilerek yapıyor.
Öğretmenler de kalitesiz artık.