Pitbull beslenmesine karşıyım, sonuçta laboratuvar köpeği. Her ne kadar iyi baksanız da size ne zaman saldıracağı belli olmaz.
Sokaklardan hiç biri yardım etmemiş, köpeğin arka ayaklarından tutarak sallandırsa çözülürdü olay. Kafama takılan şey o beyaz araç.
Pitbull beslenmesine karşıyım, sonuçta laboratuvar köpeği. Her ne kadar iyi baksanız da size ne zaman saldıracağı belli olmaz.
Sokaklardan hiç biri yardım etmemiş, köpeğin arka ayaklarından tutarak sallandırsa çözülürdü olay. Kafama takılan şey o beyaz araç.
Biri yardım etse ve ederken köpeğe bir şey olsa sahibi muhtemelen adama dert olur. Karışırken köpek karışana dönse zarar verse köpeğin sahibi yardım etmez muhtemelen. Bu ülkede insanlar olaylara müdahil olunca başlarına geleceğine emin oluyor genelde. Tr de iyilik cezasız kalmaz.
Kim ne derse desin, köpekler uyutulmalıdır. Amerika'daki sistem gibi bir süre tanınmalı ve sonunda uyutulması gereklidir. Bende hayvansever bir insanım, gördüğüme bakarım maddi durumum el verdikçe yemek veririrm vs. ancak köpek konusu çok sıkıntı. Her sene canlı canlı insan yiyor bunlar. Aç diye bahane ediyorlar sonra.