Benimde pitbull cinsi bir köpeğim var. Bu insanlar bu köpeklere nasıl bakıyorlar nasıl bu hale getiriyorlar, anlamıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu cins köpeklerin beslenemiyor olması lazım zaten. Gerçi daha sokak köpeklerini itlaf etmeyenlerden nasıl bir uygulama bekliyorsam.
Xbox 360E
Üstün
Pitbull beslenmesine karşıyım, sonuçta laboratuvar köpeği. Her ne kadar iyi baksanız da size ne zaman saldıracağı belli olmaz.
Sokaklardan hiç biri yardım etmemiş, köpeğin arka ayaklarından tutarak sallandırsa çözülürdü olay. Kafama takılan şey o beyaz araç.
Sokaklardan hiç biri yardım etmemiş, köpeğin arka ayaklarından tutarak sallandırsa çözülürdü olay. Kafama takılan şey o beyaz araç.
Besleniyorsa düzgün bilgili kişilerin eğitmesi gerekiyor. Çoluk çocuğun ya da bilgisiz kişilerin eline verince yukarıdaki gibi oluyor.Bu cins köpeklerin beslenemiyor olması lazım zaten. Gerçi daha sokak köpeklerini itlaf etmeyenlerden nasıl bir uygulama bekliyorsam.
Kimse kendini riske atmak istemiyor.Pitbull beslenmesine karşıyım, sonuçta laboratuvar köpeği. Her ne kadar iyi baksanız da size ne zaman saldıracağı belli olmaz.
Olmuştur yani dayı kavgada olur.
Besleniyorsa düzgün bilgili kişilerin eğitmesi gerekiyor. Çoluk çocuğun ya da bilgisiz kişilerin eline verince yukarıdaki gibi oluyor.
Fark etmez. İsterse en iyi eğitimlerden geçsin hayvan hayvandır, içgüdüleri tetiklendiği anda saldırır. Bu olayda en azından başkasının başı yanmamış.
İnsanlar yardım etseydi keşke ve ağızlık olmayınca gezdirmek yasak diye biliyorum.
Vadbav
Başarılı
Biri yardım etse ve ederken köpeğe bir şey olsa sahibi muhtemelen adama dert olur. Karışırken köpek karışana dönse zarar verse köpeğin sahibi yardım etmez muhtemelen. Bu ülkede insanlar olaylara müdahil olunca başlarına geleceğine emin oluyor genelde. Tr de iyilik cezasız kalmaz.Pitbull beslenmesine karşıyım, sonuçta laboratuvar köpeği. Her ne kadar iyi baksanız da size ne zaman saldıracağı belli olmaz.
Şunların kökünü kurutmaları lazım, ekosisteme zerre faydası da yok, sırf zararlar. Besleyenler de niye besler anlamış değilim.
Ethem Efe
Üstün
Benim de pitbull cinsi bir köpeğim var. Bu insanlar bu köpeklere nasıl bakıyorlar nasıl bu hale getiriyorlar, anlamıyorum.
Kim ne derse desin, köpekler uyutulmalıdır. Amerika'daki sistem gibi bir süre tanınmalı ve sonunda uyutulması gereklidir. Bende hayvansever bir insanım, gördüğüme bakarım maddi durumum el verdikçe yemek veririrm vs. ancak köpek konusu çok sıkıntı. Her sene canlı canlı insan yiyor bunlar. Aç diye bahane ediyorlar sonra.
Yeni konular
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-