İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    zam
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AKP bizi rahatlatacak ne yaptı? "Rahatlatmayacak ne yaptı?" sorusuna kıyasla, rahatlatacağı şeylerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Herkes neyin ne olduğunu biliyor.

Devlete şu ana kadar cebinden ne verdin? O adamlar 30 sene belki çalışıp her ay devlete ücret ödedi ve şu an olması gereken oluyor. Almaları gereken hizmeti alıyorlar. İstedikleri yere keyfi gidebilirler. Buna karışma hakkını nereden buluyorsunuz?

Mevzu yaşlıların ücretsiz binip zorla yer istemesi.

Mevzu yaşlıların ücretsiz binip zorla yer istemesi.
Toplumsal çürüme ve ahlak çok farklı bir konu maalesef ve yer vermeye düşürülmeyecek kadar ciddi bir konu. Bence burada dikkat edilmesi gereken konu o değil. Yani en azından şu durumumuzda.

Hocam olay yaşlıların ücretsiz binmesi değil, devletin okuttuğu öğrenciden bile para kazanması. Ufak bir örnek vermek istiyorum, devlet okulunda son sınıfımı okuyorum staj defteri okulda 2K internette 100TL civarında. Niye çünkü devlet beni staja yönlendirdi ya karşılığını bekliyor. Okullarda bir öğün bile öğrenciye yemek vermeyi çok gördüler. Hala holiganlık yapıyorlar. Tabii insanlar sinirlenir hocam.

Benzer fikirdeyim hocam sadece öfkenin farklı yerlere kaymaması konusunda bir not düştüm. Muhattap kişilerin yaşlılar olmadığına dair bir not.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…