Duyabilen milletlere karşı:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Hepsini toptan getirsinler, kimse uğraşmasın.Yıllık/aylık yerine kalıcı olması daha iyi olur bence. Veya 6/12 ay daha iyi olur.
AKP bizi rahatlatacak ne yaptı? "Rahatlatmayacak ne yaptı?" sorusuna kıyasla, rahatlatacağı şeylerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Gerçekten geleceğin AKP’lileri olmaya aday çok kişi var. Kendi fikirleri dışında her fikre nefretle yaklaşıyorlar. Onlar senden 10 kat fazla zorlandı. Eski Türkiye’yi ne sanıyorsunuz? Türkiye AKP ile rahatladı, yine AKP ile dara girdi. Onun dışında iyi bir dönem neredeyse görmeyen bir devlet. Yıllarca ödediği paranın karşılığını alan kişiye, “onların parası bizim için kullanılsın” diyorsun bir nevi.
seeraddar
Yetkin
Devlete şu ana kadar cebinden ne verdin? O adamlar 30 sene belki çalışıp her ay devlete ücret ödedi ve şu an olması gereken oluyor. Almaları gereken hizmeti alıyorlar. İstedikleri yere keyfi gidebilirler. Buna karışma hakkını nereden buluyorsunuz?Bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum. Yaşlılar keyfi giderken öğrenci adam zorunda olduğu yolu gidiyor, ayrıyeten öğrenci 8 saat okulda kafası şişiyor, yoruluyor ancak keyfine gezen tozan yaşlı yer istiyor. Açık konuşayım ben yer vermem.
- Makaleler
- 8
Bu zamların sebebi yaşlıların ücretsiz binmesi değil arkadaşlar. Dikkatinizi farklı yerlere vermeyin. Öfkenizi yanlış yere yönlendirmeyin. Yaşlıların ücretsiz binmesi inanın %0.01 bile zarar değil genele vurulduğunda.
Mevzu yaşlıların ücretsiz binip zorla yer istemesi.Bu zamların sebebi yaşlıların ücretsiz binmesi değil arkadaşlar. Dikkatinizi farklı yerlere vermeyin. Öfkenizi yanlış yere yönlendirmeyin. Yaşlıların ücretsiz binmesi inanın %0.01 bile zarar değil genele vurulduğunda.
- Makaleler
- 8
Toplumsal çürüme ve ahlak çok farklı bir konu maalesef ve yer vermeye düşürülmeyecek kadar ciddi bir konu. Bence burada dikkat edilmesi gereken konu o değil. Yani en azından şu durumumuzda.Mevzu yaşlıların ücretsiz binip zorla yer istemesi.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bu zamların sebebi yaşlıların ücretsiz binmesi değil arkadaşlar. Dikkatinizi farklı yerlere vermeyin. Öfkenizi yanlış yere yönlendirmeyin. Yaşlıların ücretsiz binmesi inanın %0.01 bile zarar değil genele vurulduğunda.
Hocam olay yaşlıların ücretsiz binmesi değil, devletin okuttuğu öğrenciden bile para kazanması. Ufak bir örnek vermek istiyorum, devlet okulunda son sınıfımı okuyorum staj defteri okulda 2K internette 100TL civarında. Niye çünkü devlet beni staja yönlendirdi ya karşılığını bekliyor. Okullarda bir öğün bile öğrenciye yemek vermeyi çok gördüler. Hala holiganlık yapıyorlar. Tabii insanlar sinirlenir hocam.
- Makaleler
- 8
Benzer fikirdeyim hocam sadece öfkenin farklı yerlere kaymaması konusunda bir not düştüm. Muhattap kişilerin yaşlılar olmadığına dair bir not.Hocam olay yaşlıların ücretsiz binmesi değil, devletin okuttuğu öğrenciden bile para kazanması. Ufak bir örnek vermek istiyorum, devlet okulunda son sınıfımı okuyorum staj defteri okulda 2K internette 100TL civarında. Niye çünkü devlet beni staja yönlendirdi ya karşılığını bekliyor. Okullarda bir öğün bile öğrenciye yemek vermeyi çok gördüler. Hala holiganlık yapıyorlar. Tabii insanlar sinirlenir hocam.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.