Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes hak ettiği şekilde yönetilir.

Daha uzun süredir vergi veriyor olması, onun koltuğu daha çok hak ettiği anlamına gelmiyor. Öyle bir şey değil bu. O zaman binerken akbil değil, rütbe gösterelim: "Ben daha çok vergi ödedim, VIP otobüs koltuğuna oturacağım." :)

Bir insanın içinden gelmediği sürece ister hamile, ister yaşlı, ister sakat fark etmez; yer vermesi zorunlu kılınırsa vebali herkesin boynuna.

Konu yer vermek değil aslında.🙃 İnsanların sırf geziyorlar diye haklarına gasp edilmek istenmesi. Neyse.

Ben kaldırabilirler demedim. :D keşke konudaki konuşmalarımı okuyup cevap yazsaydınız..
Siz okumamışsınız bence. Ücretsiz binmemelerini istememizin sebebi etrafa rahatsızlık vermeleri. Koltuktan kaldırmayacaklarsa ve sorun çıkarmayacaklarsa binebilirler sorun yok. Yukarıda vergi daha çok verdiklerinden onların oturması gerektiğini yazmışsınız.

İmamoğlu gerçekten çok güzel yaptı dediğinin arkasında durdu. Yanlış kişilere oy verdikçe zammı hak ediyorsun Türkiyem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin misiniz?

Daha uzun süredir vergi verdiklerini, şu an olması gerekenin olduğunu yazmışsınız.
Sanırım artık benim yerime benim ne dediğime de karar veriyorsunuz.

Yaşlıların ücretsiz otobüs hakkının kaldırılması gerektiği söyleniyor. Ben ise, ömürleri boyunca devlete sigorta ödedikleri için en azından bu hakkı almaları gerektiğini savunuyorum. Sonra arkadaşlarından biri bir şeyler söylüyor. Ben tekrar arkadaşa, şu an olması gerekenin olduğunu ve adamların yıllarca vergi ödediğini söylüyorum. Mesajımda hâlâ yaşlılara yer verilmesi gerektiğini söylemiyorum; ben sadece ücretsiz ulaşım hakkını kaldırmak isteyen kişiye bunun yanlış olduğunu anlatıyorum. Daha sonra başkası, kendini haklı çıkarmak için "yaşlılar yer istiyor" gibi bir şey diyor. Ben de olması gerekenin, yani yaşlıların ücretsiz ulaşımı kullanabilmesinin doğru olduğunu belirtiyorum. Lütfen bir dahaki sefere mesajımı çarpıtmadan cevap vermeye çalışın

Sanırım artık benim yerime benim ne dediğime de karar veriyorsunuz.

Lütfen bir dahaki sefere mesajımı çarpıtmadan cevap vermeye çalışın

Mesajlarınız duruyor, gayet anlattığınız şey daha eskiden beri vergi verdikleri için ücretsiz binmeleri ve yer istemelerinde sorun olmadığı. Hatta moderatör arkadaşlar ve diğer üyeler bile sizin dediğinizi benim anladığım şekilde anlamış. Mesajlarınızı ben mi çarpıtıyorum?

1757874479411.webp

1757874485156.webp

Daha fazla uzatmaya gerek yok, her seferinde konuyu değiştiriyorsunuz zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.