Bu lanet olası sözde metropolde otobüsler saat 22:00'da, metrolar ise hafta içi saat 24:00'te bitiyor. Bu lanet olası şehir bir metropol değil de sanki normal bir şehir gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Surface Area 29
Üstün
- Makaleler
- 3
Saat kaçta bitmesi gerek size göre?
- Makaleler
- 9
İnanın, Türkiye'de ulaşım saatlerine gelmeden önce trafikte düzeltilmesi gereken daha çok sorun var. Bir süredir akademik olarak bu alanda çalışıyorum. İstanbul için konuşmuyorum ama birçok şehirde Ulaşım Daire Başkanlığı'nın başına köyden birilerini koymuşlar diyebiliriz.
Belirli bir saatten sonra frekans düşürülerek 24 saat devam ettirilmeli, popüler ve önemli yerlere.
- Makaleler
- 6
Bu kadar kalabalık ilde gecenin 3'ünde bile iyi para kazanırsın. Sadece bu mesaiyi yapacak birilerini işe alacaksın.
avkila.tech 1
Becerikli
- Makaleler
- 1
Gece ulaşımının olmaması saçmalık zaten. Sadece İstanbul'a özgü olmamalı.
Gece açık dükkanlar olması lazım, gece hayatının da olması lazım. Saat 10'dan sonra her yer sessizleşiyor sadece ossuruktan teyyare 125cc tek silindir cg sesleri duyuluyor.
Gece açık dükkanlar olması lazım, gece hayatının da olması lazım. Saat 10'dan sonra her yer sessizleşiyor sadece ossuruktan teyyare 125cc tek silindir cg sesleri duyuluyor.
Gerekirse bitmemeli. En kötü gece 2-3'e kadar durmalı.
Köyde istediğim saatte istediğim yere gidebiliyorum ya.Normal şehirde otobüsler 00.00'da bitiyor, en azından burada. İstanbul köy mü yoksa?
Yeni konular
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-
-
-
-
-