Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba, Papara'dan İstanbul kartıma 25 TL yükledim, ancak böyle bir ekran çıktı. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.
Ne yapmam gerekiyor?
İzmir'de de var bu. Kartını validatör cihaza okuyunca yükleniyor.
35gvm78
Üstün
Merhaba, Papara'dan İstanbul kartıma 25 TL yükledim, ancak böyle bir ekran çıktı. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.
Ne yapmam gerekiyor?
İzmir'de de var bu. Kartını validatör cihaza okuyunca yükleniyor.
Bekleyen tutarı aktifleştir demek istemiş devrik olarak, altta ne yapılacağı yazmakta. Kartını geçerli bir yükleme noktasında okuması gerekiyor.
Gidip herhangi bir yükleme noktasına kartını okutman gerekiyor, neden olduğunu anlamadım ama arada yapıyordu bir arkadaşıma da aynı durumu.
hamzademir1
Yetkin
Gidip herhangi bir yükleme noktasına kartını okutman gerekiyor, neden olduğunu anlamadım ama arada yapıyordu bir arkadaşıma da aynı durumu.
Hocam metroya bineceğim direk okutsam kabul eder mi?
35gvm78
Üstün
Hocam metroya bineceğim direk okutsam kabul eder mi?
Tabii ki. Etmezse yükleme cihazına dokundurup talimat sorgula deyin.
- Makaleler
- 3
Sistem çok güzel olduğu için para yüklendiği haberini karta da vermek gerekiyor. Telefonda NFC varsa uygulamadan yapılıyordu. Onun dışında bazı kart okutulan cihazlarda oluyor. Yani sonraki otobüse binişinizde başta bekle deyip işlem yapacak, sonra ücreti ödeyecek. Maalesef her otobüste olmuyor. Hangilerinde olduğunu İBB'nin bile bildiğini sanmıyorum.
Otobüs lafın gelişiydi. Kartı okuttuğunuz her yer denebilir aslında.
Etmesi beklenir. Olmazsa biletmatiğe falan okutun.Hocam metroya bineceğim direk okutsam kabul eder mi?
hamzademir1
Yetkin
Sistem çok güzel olduğu için para yüklendiği haberini karta da vermek gerekiyor. Telefonda NFC varsa uygulamadan yapılıyordu. Onun dışında bazı kart okutulan cihazlarda oluyor. Yani sonraki otobüse binişinizde başta bekle deyip işlem yapacak, sonra ücreti ödeyecek. Maalesef her otobüste olmuyor. Hangilerinde olduğunu İBB'nin bile bildiğini sanmıyorum.
Etmesi beklenir. Olmazsa biletmatiğe falan okutun.
Tabii ki. Etmezse yükleme cihazına dokundurup talimat sorgula deyin.
Teşekkürler hocam. Bir de para yüklememe rağmen kartımda 5 TL gözüküyor.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 3
İçinde o kadar vardır muhtemelen.Bir de para yüklememe rağmen kartımda 5 TL gözüküyor.
35gvm78
Üstün
Teşekkürler hocam. Bir de para yüklememe rağmen kartımda 5 TL gözüküyor.
Normal. Bekleyen tutar olduğu için öyle.