İyi akşamlar forumdaşlar ve moderatör abiler. Son 1 haftadır forumda gereksiz bir kuru gürültü, boş mesajlar ve gereksiz saçma konular görüyoruz. Hani moderatör bile ilgilenmeyi bırakmış. Bu kadar insan belli bir yaşa gelmiş, belli bir birikime sahip ve hayır yapmak maksatlı insanlar burada her türlü konuda -sadece teknoloji, bilgisayar- değil bu kadar insanın açtığı yardım konuları ve rehber konuları niye boş ve gereksiz açılmış konular yüzünden görünmüyor? Eğer birkaç tane konu açılıp da hala linç edilmeye devam ediliyorsa bu kişilerin burada durma amaçları nedir? Birbirini sevmeyen üyeler olabilir burada, benim de sevmediğim üyeler var; ama eğer bazı üyeler kimse tarafından sevilmiyorsa ve attığı mesajlar linç ediliyorsa, burada durmalarının anlamı yok. Hem bu kadar emoji lincinden forum yavaşlıyor. Hem de forum gereksiz mesajlarla yığın haline geliyor. Destekliyor musunuz?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Zaten yönetimde kalemini kıracaklarını kendisi kırar. Bizlere gerek yok. Göz ardı et geç. Eğer forumu kirletmeye, insanları rahatsız etmeye ve çok kısa sürede çok ceza alırsa kalemi kırılır.
Bahsedilen kişi için vakit daralıyor.
Bahsedilen kişi için vakit daralıyor.
Herkesin aklından aynı kişi mi geçiyor acaba?
Zaten böyle devam ederse III.Osman'dı galiba onun gibi olacak.
Zaten böyle devam ederse III.Osman'dı galiba onun gibi olacak.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Forumdaki bir yazar olarak bu şiiri armağan ediyorum.
Görüyorsa Yıldıztozu Vadisi,
Doldu, az biraz kaldı vadesi,
Maalesef fazlasıyla aldı Sosyal ilgisi,
Paran var, evet evet, paran var,
Taşın artık da, yorma bizi abisi...
Vesselam...
Göz ardı edin.
Görüyorsa Yıldıztozu Vadisi,
Doldu, az biraz kaldı vadesi,
Maalesef fazlasıyla aldı Sosyal ilgisi,
Paran var, evet evet, paran var,
Taşın artık da, yorma bizi abisi...
Vesselam...
Göz ardı edin.
ALCYONEUS
Uzman
Bu tarz elemanların burada olması forum kullanıcıları açısından kötü. Elimde malum şahsın beni halka açık konuda alenen tehdit ettiği iki farklı mesaj görseli var; moderasyon kadrosu bu konuda ne tarz bir aksiyon aldı? Üyeye ceza verip mesajları silmek... Hani elemanla artık onlar bile uğraşmıyor. Ancak uğraşmadıkları için de çok yüz buluyorlar. İsteyene görseli ulaştırırım.![]()
Bu tarz kişiler banlanarak uyarı verilerek veya ceza verilerek sindirilemez asıl öyle davranılırsa kendisinin dikkate alınacağını düşünecek. Bir hesabı banlansa gidip yeni hesap açar adını benzer kullanıcı adı yapar ve forumlarda dolaşmaya devam eder böyle durumlarda o kişi hiç yokmuş gibi davranmak en mantıklısı mesela şahıs seni tehdit etmiş o kişinin kim olduğu belirlenip yazdığı şeyler ve kendisi görmezden gelindiği takdirde zaten yapmayı bırakır.
Yapmaya devam ederse de umursanmadığı için sadece kendini yormuş olur ama öyle kişilere cevap vermek veya kendini savunmak seni karşı taraftan daha çok yorar karşı taraf bundan zevk bile alır.
Gece geç saatte yazdım kusuruma bakmayın ama görseli görebilme şansımız var mıdır acaba?
Bir de ekleme yapmak istiyorum aslında bu kişilere karşı caydırıcı bazı şeyler oyun sunucularında yapılıyordu ama olay çok farklı bir hal aldığı için artık o yöntemler pek etik görülmüyor genel olarak da etik değil ama en azından bir caydırıcılığı vardı.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Böyle bir şey yapılırsa 1 seneye kalmaz "Techolay eski hesap 10x 200 TL" gibi gibi ilan görürsün sağda solda.
- Makaleler
- 3
Assume bad faith olsa böyle dertler olmaz. Birisi yeterince trollüyorsa banlarsın gider. 37 suç kaydı olup sokakta gezenler gibi konu açıyorlar hala.
Daha önce benzeri Recep Baltaş tarafından yapıldı.Sokrates'in Savunması'nı okumanızı öneririm. Kaldı ki bir üyenin atılması için koskoca forumda oylama mı başlatacağız?
Trafiği kesen bir hareket ama. Düzgün kişiler ortalıkta gezip denk geldiği insanlara yardım etmek yerine işleri düşünce gelmeye başlıyorlar çünkü gezdiklerinde saçmalıkla karşılaşıyorlar.Bu savaşı kazanamazsın hocam. Forum yönetimi de tık almak zorunda, trafiği kesemezler.
İstediğin kadar banla, yeni hesap açıp geri döner yani yöntemleri var.
En mantıklısı toplu bir göz ardı dalgası yapmak. Hani millet buna ilgi veriyor diye devam ediyor o malum kişi.
Easley
Uzman
Aynen, böyle bir şey yapalım da AMD sevenler NVIDIA severleri, NVIDIA severler de AMD severleri boş yere banlatsın. Sonra kimse kendini özgür hissedemesin; özgür hissedemediği için de yazı yazmaktan kaçınsın. Forum giderek düşüşe geçsin. Kimse yardım alamasın. Lince bu kadar açık bir sistem olamaz herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
Göz ardı et geç. Sen sevmiyorsun diye adam banlanmak zorunda değil. Moderasyon Ekibi gruplaşmanın önüne geçebilmek için elinden geleni yaparken daha çok gruplaşmaya sebep olacak öneriler açmayın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı