Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Merhaba arkadaşlar, ben büyüyünce İsveç'e gitmek isterim. İngilizcem iyi, büyüyene kadar seviyesini artırırım. İsveç pahalıdır, üniversiteyi burada Türkiye'de okurum, sonra giderim oraya. Zaten İsveççe bilmeyen İsveçliler bile var mış herhalde.

Sorum şu: İsveç'e nasıl taşınılır, üniversitesi yoluyla falan? Bir de hangi yolla gidilmelidir? Ben göçmen olarak gitmek istiyorum, mülteci olamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversiteleri AP/IB gibi sertifikaların yanı sıra ciddi bir donanım arıyor, projelerle TÜBİTAK gibi yarışmalarda boy göstermiş olmanız lazım hocam.
Sıralamalarda en geride olan okulları bile bizim en iyi okullarımızın önünde konumlanmış durumda, gerisini siz hesap edin.
Bu arada İsveççe öyle kolay bir dil değil, bunu belirteyim.

Bence her şeyden önce en sağlıklı olacak şey şu konudaki tüm mesajları baştan sonra adamakıllı okumanız, sonrasında tekrar konuşalım.

Nitelikli bir öğrenci olduğunuzu İsveç'e kanıtlayacak herhangi bir sertifikanız yoksa İsveç'e eğitim için gitmeniz pek kolay değil, vize konusunda oldukça katılar.
AP/IB sertifikalarını yüksek başarı ile bitirip birçok yarışmaya katılmanız gerek. Öteki türlü imkânsız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.