Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Yani Game Pass ile zaten oynanabiliyor. Şu an oynayacak özel bir kişi yok. Şu an gamepadim de yok. Yani sizce boşuna mı? Aldıktan sonra fark ettim, kendime D&D zar seti falan alabilirdim. Ama bir de öyle kalsın diyorum. Bilemedim.

Kesinlikle boşuna değil. Oynayacak birisini bulursunuz diye düşünüyorum arkadaş, sevgili, eş vs.. Hiç oyun oynamayan eşim ile başlangıç oyunu oldu ve bazı bosslar zor geldi. O gamepad ile oynadı ben klavye mouse ile. Pek çok oyun devirmiş birisi olarak söylüyorum çok iyi bir oyun. Grafikleri dahi tatmin ediyor.

Kesinlikle boşuna değil. Oynayacak birisini bulursunuz diye düşünüyorum arkadaş, sevgili, eş vs.. Hiç oyun oynamayan eşim ile başlangıç oyunu oldu ve bazı bosslar zor geldi. O gamepad ile oynadı ben klavye mouse ile. Pek çok oyun devirmiş birisi olarak söylüyorum çok iyi bir oyun. Grafikleri dahi tatmin ediyor.
Sizce Xbox PC Game Pass ile oynanabiliyor olması bu satın alımı boş yapar mı?
Şunların güzelliği aklımı çeliyor, ama bir yandan kalsın diyorum, zamansız bir anda oynanır vs:

Sizce Xbox PC Game Pass ile oynanabiliyor olması bu satın alımı boş yapar mı?
Gamepass ile oynadım ben ancak satın alımı boş yapmaz. Kütüphanede durur. Ben bitirdiğim oyunları genelde ana hikayeyi bitirip anında siliyorum ancak herkes benim gibi değil. RDR2 Indiana Jones ve Witcher hariç hiç bir oyunda yan görev yapmadım ne kadar güzel olursa olsun. Bittikten sonra çeşitli oyun ve eğlence için tekrar girilir. Pişman olmayın hocam dünyaları vermediniz sonuçta. Mutlu olun ve çok sorgulamayın lütfen. O an içinizden gelmiş ve almışsınız bitti.

Asıl ben boşuna aldım. Epic Games'te güzel indirim vardı aldım eşimle oynarım diye ancak ben GeForce Now ile oyun oynayan biriyim. GeForce Now'da It Takes Two var ama Epic Games üzerinden oynama seçeneği yok, Steam ve EA Play var sadece. Bu sebeple elimde patladı oyun.