kr6ng

Uzman
3-4 gün önce itch.io'da oyunumun 1. Chapter'ını yayınladım, normalde 1-2 gün içinde indexlenip arandığı zaman oyunun çıkması gerek fakat beklememe rağmen oyun bir türlü indexlenmiyor. Itch.io Community'de sordum ve beni bir makaleye yönlendirdiler ama denilen her şeyi yapmama rağmen olmuyor.

3-4 gün önce itch.io'da oyunumun 1. Chapter'ını yayınladım, normalde 1-2 gün içinde indexlenip arandığı zaman oyunun çıkması gerek fakat beklememe rağmen oyun bir türlü indexlenmiyor. Itch.io Community'de sordum ve beni bir makaleye yönlendirdiler ama denilen her şeyi yapmama rağmen olmuyor.
1. Oyun Detaylarını Kontrol Et:
- Oyun adının ve açıklamalarının doğru yazıldığından emin olun.
- Tüm gerekli etiketlerin (tags) eklendiğini kontrol edin.

2. Oyun Sayfası Ayarları:
- Oyun sayfanızdaki görünürlük ayarlarını kontrol edin. Oyun "Özel" modda mı? "Herkese Açık" modda olduğuna emin olun.
- "İlk Yayın" ve "Yayın Tarihi" gibi bilgilerin doğru güncel olduğunu kontrol edin.

3. Cache Temizleme:
- Tarayıcı cache'ini temizleyin veya farklı bir tarayıcı/nat bağlantısından giriş yapmayı deneyin. Bazen tarayıcı önbelleği sorunlara yol açabilir.

4. Oyun Kategorisini Gözden Geçirin:
- Oyun doğru kategoride mi? Belirlenen kategoriye uygun olarak seçilen etiketlerin birbiriyle uyumlu olması gerekebilir.

5. Oyun İçeriğini Kontrol Edin:
- Eğer oyununuzda herhangi bir kullanıcı tarafından yapılmış içerik varsa, telif hakları veya kurallara aykırılık durumları indexlenme sürecini etkileyebilir.

6. İlgili Destek ile İletişime Geçin:
- Itch.io destek ekibi ile iletişime geçin. Sorununuzu açıklayan bir mesaj göndererek yaşadığınız durumu rapor edin.

7. Bekleyin:
- Bazı durumlarda indexlenme süreci 1-2 günü geçebilir. Eğer yukarıdaki adımları izlediyseniz, birkaç gün daha beklemeyi deneyebilirsiniz.

8. Topluluk Forumlarını Gözlemleyin:
- Diğer kullanıcıların benzer sorunlar yaşayıp yaşamadığını görmek için Itch.io topluluk forumlarını periyodik olarak kontrol edin.

Bu adımları takip ederek sorununuzun çözülmesini umuyorum. Eğer hala sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgi vermeniz gerekebilir.