Satışını yaptığım LoL hesabının sahibi aradan geçen 8 aydan sonra hesabının kilitlendiğine dair size bildiri göndermiş. Siz de ya hesabı geri almamı ya da satıcıya para iadesi yapmam konusunda baskı uygulamıştınız. Ha şimdiki aklım olsa takipsizlik kararı ile tarafıma Riot ekibini alıp davayı düşürür size de bir kuruş para vermezdim ama cahilliğimize geldi işte.
Şimdi sorum şu:

Hesabı satın alan kişinin hesabı başkaları ile paylaşıp kilitletmediğine ne kadar eminsiniz?
Hesabı satan kişi hesabın satışını yaptıktan aylar sonra hesap kilitleniyorsa bunda satıcının ne suçu olabilir?
Hesabı geri almak isteyen satıcı niye şifre değiştirmek varken kendi hesabının kilitlenmesine sebep olsun?

Bu haksız politikanızı düzelttiğinizde evet güvenilir olabilirsiniz. Misal satışı yapılan hesaplara 6 ay gibi bir garanti verirseniz evet yine sizin platformunuzda hesap satışı yapabilirim.

Adam hesabımı satın alacak oynayacak keyfine bakacak. Sonra hesabımı benim bile ilgim olmadan kilitlenmesine sebep olacak. Üstüne bir de hesaba yatırdığı RP VP gibi oyun paralarının değerlerini de benden alacak. Oldu paşam başka?
Merhaba,

Sonuca bakacak olursak satıcı ürününün daimi sorumlusudur. Bizler yargılama tarafı değil, birleştirme tarafıyız.

Her iki tarafın da mağdur olmamasını gönülden istiyoruz fakat bazı durumlarda mümkün olmayabiliyor. Bazen hesap geri alım sürecinde oyun şirketi hesapları kilitleyebiliyor. Geri alım süreci sona erdiğinde hesabın kilidini açabiliyor.

Yaşadığınız sorun eğer bu şekildeyse sizin adınıza üzgünüm. 0850 306 1054 WhatsApp hattımızla bu mesajların ekran görüntüsünü paylaşıp iletişime geçebilirseniz detayları öğrenmek ve size yardımcı olmak isteriz.

Tek amacımız platformumuzda yapılan satışları olabildiğince güvenli hale getirmek. Bunu yaparken hataları minimize ederek ilerlemeye çalışıyoruz.

Kusurumuz olduysa özür diler, keyifli sosyaller dileriz.

Merhaba,

Sonuca bakacak olursak satıcı ürününün daimi sorumlusudur. Bizler yargılama tarafı değil, birleştirme tarafıyız.

Her iki tarafın da mağdur olmamasını gönülden istiyoruz fakat bazı durumlarda mümkün olmayabiliyor. Bazen hesap geri alım sürecinde oyun şirketi hesapları kilitleyebiliyor. Geri alım süreci sona erdiğinde hesabın kilidini açabiliyor.

Yaşadığınız sorun eğer bu şekildeyse sizin adınıza üzgünüm. 0850 306 1054 WhatsApp hattımızla bu mesajların ekran görüntüsünü paylaşıp iletişime geçebilirseniz detayları öğrenmek ve size yardımcı olmak isteriz.

Tek amacımız platformumuzda yapılan satışları olabildiğince güvenli hale getirmek. Bunu yaparken hataları minimize ederek ilerlemeye çalışıyoruz.

Kusurumuz olduysa özür diler, keyifli Sosyaller dileriz.

Kusur şahsi değildir. Şahıs adına sizinle tartışmak için konuşmuyorum. Bizzat bu sorum İtemsatış nezdindedir. Satıcı ürünün daimi sorumlusu fakat alıcı kendi hatasından dolayı satıcıyı suçlu tutuyorsa bunun neresinde adalet? Ben haksızlığa uğradım. 30 level unranked bir hesap. Açıldığı günden itibaren 30 yapıp satılmak için uğraşıldı. Hesap satıldı. Fakat hesapla herhangi bir ilişiğim yok. Alıcı için kolaylık olması açısından hesabın maili bile onaylı değildi. Alıcı kendi mail adresi ile onay sağlamış ve ilk mail alıcının maili olmuştur. 8 ay sonra bana tehditvari bir şekilde avukatlarınızın devreye gireceğine dair mesajlar attınız. Şu an emniyette memurum. Bu olay şu an başıma gelseydi bu haksızlığın karşılığını alırdım. Benlik sorun yok, Şikayetvar sizin için destan yazmış bu konuda. Umarım politikanızı düzeltip sadece "satıcı ürününün daimi sorumlusudur" deyip kenara çekilmek yerine satıcının da hakkını koruyabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusur şahsi değildir. Şahıs adına sizinle tartışmak için konuşmuyorum. Bizzat bu sorum İtemsatış nezdindedir. Satıcı ürünün daimi sorumlusu fakat alıcı kendi hatasından dolayı satıcıyı suçlu tutuyorsa bunun neresinde adalet? Ben haksızlığa uğradım. 30 level unranked bir hesap. Açıldığı günden itibaren 30 yapıp satılmak için uğraşıldı. Hesap satıldı. Fakat hesapla herhangi bir ilişiğim yok. Alıcı için kolaylık olması açısından hesabın maili bile onaylı değildi. Alıcı kendi mail adresi ile onay sağlamış ve ilk mail alıcının maili olmuştur. 8 ay sonra bana tehditvari bir şekilde avukatlarınızın devreye gireceğine dair mesajlar attınız. Şu an emniyette memurum. Bu olay şu an başıma gelseydi bu haksızlığın karşılığını alırdım. Benlik sorun yok, Şikayetvar sizin için destan yazmış bu konuda. Umarım politikanızı düzeltip sadece "satıcı ürününün daimi sorumlusudur" deyip kenara çekilmek yerine satıcının da hakkını koruyabilirsiniz.
Yapıcı mesajlarımıza yıkıcı dönüşler sağlamanız iletişimi zorlaştırıyor. Bu sebeple konu üzerinden iletişim kurmamanızı rica ediyoruz. 0850 306 1054 WhatsApp hattımızla bu mesajların ekran görüntüsünü paylaşıp iletişime geçebilirseniz detayları öğrenmek ve size yardımcı olmak isteriz.

Keyifli sosyaller.

İtemsatış ve diğer bu tarz sitelerin en büyük eksisi satıcılar için kategorilere göre minimum fiyat sınırı koymaları. Sitedeki popüler, çok satış yapmış satıcılar kategoriye göre olan minimum fiyattan ürünü koyuyor, popüler bir mağaza olduğu için herkes onlardan alıyor. Siteye yeni bir satıcı girerse müşterileri kendine çekmek için daha düşük fiyat vermesi lazım bunu da İtemsatış sınırlaması nedeniyle yapamıyor. Popüler satıcılar tekel. Minimum fiyat sınırı koyulmazsa satıcılar istediği fiyattan satar ve rekabet olur, ürünler ucuzlar kullanıcıya da yararlı olur.

İtemsatış ve diğer bu tarz sitelerin en büyük eksisi satıcılar için kategorilere göre minimum fiyat sınırı koymaları. Sitedeki popüler, çok satış yapmış satıcılar kategoriye göre olan minimum fiyattan ürünü koyuyor, popüler bir mağaza olduğu için herkes onlardan alıyor. Siteye yeni bir satıcı girerse müşterileri kendine çekmek için daha düşük fiyat vermesi lazım bunu da İtemsatış sınırlaması nedeniyle yapamıyor. Popüler satıcılar tekel. Minimum fiyat sınırı koyulmazsa satıcılar istediği fiyattan satar ve rekabet olur, ürünler ucuzlar kullanıcıya da yararlı olur.
Merhaba,

Minimum fiyat listesindeki kategori sayısını olabildiğince azalttık. Planlı şekilde önümüzdeki yıla kadar daha da azaltmayı hedefliyoruz.

Yeni satıcıların önünü açabilecek güncellemelerle sürekli alakadar olmaya çalışıyoruz. Fakat bazı kategorilerde rekabet çok yüksek olduğu için minimum fiyatlara maalesef ihtiyaç duyuyoruz.

Güzel tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz.
Keyifli sosyaller.

GeForce NOW kullandığım zamanlarda, GeForce NOW orijinal oyun istediği için İtemsatış'tan paylaşımlı hesap satın alıyordum 3 sene önce ve tek sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Satıcıyla ufak tefek sorunlar yaşadığım oluyordu, İtemsatış desteğe yazmadan satıcıyla aramda sorunu hallediyordum. Sitenin satıcıları da sağlamdır, herkese tavsiye ederim. İtemsatış'tan bir sürü paylaşımlı hesap satın aldım ve hepsinden memnun kalmıştım.

Zamanında İtem Satış üzerinden farklı kişilerden ürün aldım. Geçen gün iki kez CD key satın aldım, sorunsuz bir şekilde geldi. Ancak CD key konusunda bazı eksiklikleriniz var. Örneğin, bir üründen kaç adet kaldığını veya ürünün ne zaman tükeneceğini belirtmeniz daha iyi olurdu. Canlı desteğe de sordum, ancak 'bilgim yok' şeklinde bir yanıt aldım.