Bu mantıkla kullanıyoruz.

Şeyden akünün zayıf olduğu anlaşılıyor Renault grubunda, bir sürü arıza lambası yanıyor birdenbire akü zayıf olunca.

Ara sira -ozellikle yokuslarda- ariza (vites kutusu, direksiyon kutusu vs.) Verip gaz yemiyordu arac. Sonra kontagi (start-stop var :D tam anlamiyla kontak aç kapa olmuyor.) Aç kapa yapinca duzeliyordu :)

Son düzenleme:
Bir de saçma sapan bir çeviri hatası vardı fluence'da, @dewberry bilir belki, telefonun şarjı bitmeye yakınken, Akü şarjı düşük gibisinden bir hata veriyordu. Çok yanlış anlaşılmaya sebep olmuştu o uyarı zamanında:D
IMG-20231211-WA0022.webp

Aynen çok yaşadım bunu, yokuşa gelince "Motorda hasar riski", "Enjeksiyonu kontrol ettirin", "Egzoz emisyonu kontrol edin" gibi hatalar veriyordu akü zayıfken. :)

Bir de saçma sapan bir çeviri hatası vardı Fluence'da, @dewberry bilir belki, telefonun şarjı bitmeye yakınken, akü şarjı düşük gibisinden bir hata veriyordu. Çok yanlış anlaşılmaya sebep olmuştu o uyarı zamanında:D Eki Görüntüle 14141

Araci aldiktan 4 ay sonra Android navigasyon taktirdigim icin hiç karsilasmadim bu sorunla. Bu arada Android navigasyonlar sicak havada sorun cikariyor. Bir kac kere aniden kapanip recovery menusune attigi oldu.

Ama cevirinin sikintili oldugu kesin.

Evet evet, şimdi çok kararsızım ama, Megane 4 mü alsam, focus mu alsam, astra mı alsam, Corolla mı alsam gibi.

Corolla veya Megane 4 al bence. Megane 4 uzmez (zaten Fluence ile ayni motoru, sanzumani kullaniyor.). Corolla'ya kullanmadigim icin bir şey diyemem ancak cok sorun cikarrmaz diye dusunuyorum. Bende Corolla alacagim gibi.

Focus'larin otomatik sanzumani iyi degil diye biliyorum.

Bu mantıkla kullanıyoruz.

Şeyden akünün zayıf olduğu anlaşılıyor Renault grubunda, bir sürü arıza lambası yanıyor birden bire akü zayıf olunca.
Bende o mantıkla kullanıyorum ama kaydetme olayları hakkında bir bilginiz var mı? Güney Kıbrıs vatandaşıyım ve arabayı da oradan getiriyorum ama dümen sağda olduğu için ve iki ülkenin de siyasal sorunları olduğu için süreç uzatılır düşüncesiyle girişmedim hiç.

zaten Fluence ile ayni motoru, sanzumani kullaniyor.).
Hayır değil, şanzıman edc tamam ama biri 6 ileri diğeri 7 ileri, ve baktığım Megane 4 de 1.3 TCe. Bilmiyorum son Megane 4'lerin kalitesi düştü gibime geliyor ya. Şimdi yurtdışından da almayacağız sanırım. Bakalım ya, belki suv alırım bilemiyorum.

Yurtdışından almama sebebimiz ise, eskisi gibi sık sık gidip uzun süre kalamıyoruz. Babamın işlerinden dolayı.

kaydetme olayları hakkında bir bilginiz var mı? Güney Kıbrıs vatandaşıyım ve arabayı da oradan getiriyorum ama dümen sağda olduğu için ve iki ülkenin de siyasal sorunları olduğu için süreç uzatılır düşüncesiyle girişmedim hiç.
Hocam ben bir AB ülkesi vatandaşıyım. Direksiyon dümen tarafı solda olduğu için bir problem çıkarmadı bana. Kaydettirme sorunuza gelecek olursak, hiç bir bilgim yok maalesef ya. :(

Hayır değil, şanzıman edc tamam ama biri 6 ileri diğeri 7 ileri, ve baktığım Megane 4 de 1.3 TCe. Bilmiyorum son Megane 4'lerin kalitesi düştü gibime geliyor ya. Şimdi yurt dışından da almayacağız sanırım. Bakalım ya, belki SUV alırım bilemiyorum.

Yurt dışından almama sebebimiz ise, eskisi gibi sık sık gidip uzun süre kalamıyoruz. Babamın işlerinden dolayı.

Hocam ben bir ab ülkesi vatandaşıyım. Direksiyon dümen tarafı solda olduğu için bir problem çıkarmadı bana. Kaydettirme sorunuza gelecek olursak, hiçbir bilgim yok maalesef ya. :(

1.5dCi Megane 4'ler var :D
7 ileri oldugunu fark etmemisim. Kusuruma bakmayin :(
Ancak calisma mantigi olarak aynilar diye biliyorum.