İtopya Gigabyte G24F2 monitör garanti süreci

abc

Başarılı
G24F2 modelinde kronik sorun olan, alttan üste doğru zamanla çoğalan çizgiler sebebiyle İtopya aracılığıyla garantiye gönderdim.

Gün 1: Yarın için UPS kurye çağır randevusu oluşturdum.

Gün 3: Kargo adresimden teslim alındı.

Gün 4: Kargo İtopya'ya ulaştı.

Gün 10:
  • E-Posta atarak durumu sordum, değişim/iade kararı çıkmış fakat hiçbir bilgilendirme gelmedi.
  • Yeni bir E-Posta ile değişim istedim ve muadil ürünleri iletmelerini talep ettim.

Gün 15:
- Dün, monitörün durumunu ve muadil ürünün hala önerilmediğini söyledim. Bugün ise ürünün yetkili serviste olup işlemlerinin devam ettiği, tamamlandığında SMS geleceği söylendi.

Gün 17:
  • Bugün Gigabyte GS25F2 modeli geldi, geleceğinden haberim yoktu.
  • Muadil ürünleri sormuştum, söylenmedi. İşlemler tamamlanınca SMS gelecek dendi, gelmedi.
  • Başkalarına muadil ürün seçtirmişler, isteyene G25F2 göndermişler ama bana direkt GS25F2 gönderdiler, ayrı monitör ayağı kullanacağım için sorun etmedim.

G25F2 modelinde Pivot özelliği ve yükseklik ayarı var, GS25F2 modelinde yok.

Kendi kutusunda ve kablolar ile mi yolladınız?

@abc,

Daha düşük özellikte ürün yollamaları kanunen yasak.

Tam bakmadım ama USB ile bağlanan kablo galiba elimde yok sırf bu yüzden onarım veya değişimi red edebilirler mi?

@abc, hocam iyi günler dilerim. Bende 3 Nisan 2023'te almış olduğum G24F-2 monitörü 2 Nisan 2026 da garantiye yollamıştım ve doa raporu verdiler 9 Nisan 2026 da GS25F2a monitör ile değişim olacaktır demişlerdi. Yeni gelecek monitörün garantisi kaç yıl oluyor 3 yıl mı?
Rica etsem müsaitseniz yeni gelen ürünün s/n ile Gigabyte garanti sorgulama sitesinden kaç yıl olduğunu öğrenebilir misiniz?

Bende daha dün gönderdim hocam sizde süreç ne kadar sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…