Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra 5 iş günü içerisinde kaydı açılmaktadır. Kayıt açıldıktan sonra inceleme sürecine girerek sonuçlandırılmaktadır. Kontrol ettiğimde henüz kaydınız açılmamıştır. Süreciniz sonuçlandığında tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Böyle cevap verdiler aşırı ısrar ettiğim için.

Hocam şimdi mesaj attılar; Ürününüzün işlemleri başlamıştır. Gereken kontroller titizlikle yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi günler dileriz. Yazmışlar bu ne anlama geliyor sence?
Son durum ne oldu hocam ? Ne zaman yanıt verdiler ?

Son durum ne oldu hocam ? Ne zaman yanıt verdiler ?
Çoktan iademi aldım hocam. Yetkili servis beni haklı gördü ve iade vermek zorunda kaldılar. Ama İtopya kadar rezil bir marka görmedim. 1 ay beklettiler hem de sanki ürünü bozmuşumda benim suçummuş gibi davranışlar sergilediler. Hatta bir yetkilileri tüketici heyetine şikayet edeceğim dediğimde tehditvari konuşmayın bizimle bile dediler. Ha ayrıca vergi fiyatını iade etmediler burada da illegal bir iş yaptılar da neyse en azından ürünün fiyatını geri aldım.

Çoktan iademi aldım hocam. Yetkili servis beni haklı gördü ve iade vermek zorunda kaldılar. Ama İtopya kadar rezil bir marka görmedim. 1 ay beklettiler hem de sanki ürünü bozmuşumda benim suçummuş gibi davranışlar sergilediler. Hatta bir yetkilileri tüketici heyetine şikayet edeceğim dediğimde tehditvari konuşmayın bizimle bile dediler. Ha ayrıca vergi fiyatını iade etmediler burada da illegal bir iş yaptılar da neyse en azından ürünün fiyatını geri aldım.
Oha olaya bak.