Servisten monitör aldım panel değişimi olmuş kasa komple değişmiş ölü piksel testini orada yaptım sorun yoktu
Ayrıca birkaç bilgi aldım
Gigabyte ürünü aldığınız tarihten 6 ay içinde bozulursa servis bakmıyor doa kağıdı veriliyor boşuna servise göndermeyin direk değişim yada para iadesi alabiliyorsunuz ve gigabyte gaming monitorler 3 yıl garantili sistemden baktılar. inşallah sorun çıkmaz.

Hâlâ yetkili serviste ürün, bir karar çıkmadı henüz.

Merhaba siz ne yaptınız? Bana değişim/iade kararı çıktı ama bunu dün yetkili servisi arayıp kendim öğrendim 11 Nisanda İtopya'ya ulaşmıştı monitör. İtopya'yı aradım ve destek maillerine fatura ile beraber mail atmamı söylediler. Mail attım fakat hala cevap verilmedi bu maillere ne kadar sürede dönüş yapıyorlar sizin süreç ne kadar sürmüştü?

Merhaba siz ne yaptınız? Bana değişim/iade kararı çıktı ama bunu dün yetkili servisi arayıp kendim öğrendim 11 Nisanda İtopya'ya ulaşmıştı monitör. İtopya'yı aradım ve destek maillerine fatura ile beraber mail atmamı söylediler. Mail attım fakat hala cevap verilmedi bu maillere ne kadar sürede dönüş yapıyorlar sizin süreç ne kadar sürmüştü?
Son durum nedir acaba? Ben de aynı sorundan muzdaribim. Yardımcı olabilir misiniz?