emre1903

Uzman
Merhaba. İtopya'dan 2023 Mart ayında almış olduğum monitör bugün İtopya mağazasına bıraktım servise gidecek bu arada (servispoint Mecidiyeköy) bakacaklar.

İtopya teslim ettiğimde sonuç ne olur dedim bana para iadesi ya da değişim çıkar dedi (inşallah panel değişmez) ama ürün elimizde yok muadil ürün verebiliriz dediler muadil ürün saçma sapan markalar var bende olan ürün muadili en ucuzu 6-7 bin TL İtopya'da istemezseniz para iadesi yapılır dedi onu da ödeme yaptığım karta yapacaklarmış 2 yıl sonra kartı iptal ettim dedim bana banka ile görüşürsünüz dedi bana saçma geldi sonuçta ödemesi bitmiş parayı kullandın ve o gün aldığım 3699tl ödeme yapacaksin sonuçta enflasyon o gün farklıydı ama bunun sonucunda uğraşacağım gibi duruyor muadil ürün değil misli ile değişim ya da şu an ki enflasyon farkina göre isteyeceğim bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim ürün serviste ve İtopya'da yok çünkü. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende aynı sorunu yaşadım aynı marka model monitörde yarın İtopya'ya göndereceğim değişim kararı çıkarsa baska marka ile değiştirebiliyor muyuz?

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım aynı marka model monitörde yarın İtopya'ya göndereceğim değişim kararı çıkarsa baska marka ile değiştirebiliyor muyuz?

Bana serviste olan kişi ürün elimizde yok ona muadil ürün ya da para iadesi olur dedi ya da fark vererek başka ürün alirsiniz dedi ama ben 3699 TL kabul etmiyorum şu an Gigabyte'da bile bu ürüne eş değer ürün yok onun fiyatı bile 6 bin TL civarı.

Bana serviste olan kişi ürün elimizde yok ona muadil ürün ya da para iadesi olur dedi ya da fark vererek başka ürün alirsiniz dedi ama ben 3699 TL kabul etmiyorum şu an Gigabyte'da bile bu ürüne eş değer ürün yok onun fiyatı bile 6 bin TL civarı.

İtopya'da 6 bin küsur civarina MSI monitorler var hemen hemen ayni ozellikte. Onlarla degisim olmuyor mu? Muadil sonuçta.

İşte bakalım servis ne karar verecek. Bana muadil ürün değişimi ya da o gün aldığım 3.699TL verirse Tüketici Hakem Heyetine gideceğim. Sonuçta para iadesi yapacak ama enflasyon farkı var. Değişim yapsa 3.699TL'ye saçma markalar var. Bu ürün özelliğinde ürün yok zaten elinde. Gigabyte G24 F2 ürün elinde yok, misli ile değişim yapmak zorunda. Bakalım bu hafta belli olur gibi servisle.
(ServisPoint) görüştüm bana 1 hafta içinde sonuçlanır dedi bekliyorum.

İşte bakalım servis ne karar verecek bana muadil ürün değişimi ya da o gün aldığım 3699TL verirse tüketici hakem heyetine gideceğim sonuçta para iadesi yapacak ama enflasyon farkı var değişim yapsa 3699TL'ye saçma markalar var bu ürün özelliğinde ürün yok zaten elinde Gigabyte G24 F2 ürün elinde yok misli ile değişim yapmak zorunda bakalım bu hafta belli olur gibi servisle.
( ServisPoint) görüştüm bana 1 hafta içinde sonuçlanır dedi bekliyorum.

Sonuçlanınca buraya da yazar misin merak ettim bende yarın götürüyorum servise önden bilgim olsun.

Hocam merhaba bir karar çıktımı ben monitörü çarşamba kargoladım persembe İtopya'ya ulaşmıştı henüz dönüş yapılmadı bana.
Ne kadar sürede karar çıkıyor bilginiz var mı?

Bende de var aynı sorun ve garantiye yollamayı düşünüyorum. Size bir geri dönüş yapıldı mı yapıldıysa ne dediler?

İtopya, pazartesi verdiğim ürünü cuma günü oldu, servise göndermemişti. Gidip tartışarak geri aldım, elden ServisPoint'e bıraktım. Sonuç: Panel değişimi olmuş. Alacağım, testleri yapıp duruma bakarım. İnşallah sorun çıkmamıştır. Zaten orada da açıp kontrolünü yaptıracağım. Onlar teslim alırken nasıl her şeyi kontrol ediyorsa ben de yapacağım. Çizik, vuruk hiçbir şey yoktu, inşallah öyle bir şey çıkmaz. Bir de onlarla kavga ederim. Vermeden önce fotoğraf ve video çekmiştim.